Omega planet ocean

Ik ben in voor de planet ocean metalen band en zwarte wijzerplaat, type 2201.50.00. Nu staat dit horloge zo’n beetje over al voor €2820 in de etalages, waar is het mogelijk om dit horloge voor een wat vriendelijker prijs te krijgen.
Was wel afgelopen week in keulen daar liggen de prijzen al vriendelijker als in nederland maar wil ivm garantie toch graag in nederland kopen.

Garantie bij Omega is in principe wereldwijd, dus in Duitsland kopen geeft geen probleem. of hier :http://www.polshorloges.net/polshorloges/omega/omega_planet_ocean711.php

Mij oranje versie bevalt nog goed:

Je zou ook Marley Sayin van
http://www.sayin-watches.com
kunnen vragen om een prijs voor jou te maken. Zij is een Nederlandse in Zwitserland en koopt en verkoopt horloges. Er staat dan wel een Zwitserse verkoper in de papieren, maar in Nederland wordt je ook geholpen mocht er onverhoopt wat mis zijn met het horloge. Ik heb indertijd met haar kunnen afspreken dat ik het horloge in de woonplaats van haar zus kon ophalen en haar zus contact kon betalen (ging om een groot bedrag, en om dat nou via internet allemaal af te handelen…).

Gerwin

Ik denk dat Hans Mennink (vaste forumbezoeker) je hierbij wel kan helpen.

Is de prijs van van de grotere diamter het zelfde als van de kleinere? en wat is het prijsverschil ?

Volgens mij zit er tussen de grote (ca. 45 mm.) en de kleine (ca. 42 mm) zo goed als geen prijsverschil. In elk geval minimaal.

De prijs van een 42 mm en 45 mm versie is hetzelde.

Zodoende is er volgens mij ook geen prijsverschil, Toch ? :D:D

Voor een goede prijs moet je bij Hans zijn http://shop.kapaza.nl/nivelacuso/ Zeer gewaardeerd forumlid. (tu)

Die prijs is inderdaad een stuk beter als hier in utrecht. De oranje uitvoering is ook niet slecht. Een oranje bandje vindt ik (nog) niks.

Ik wil altijd graag de waren zien, ik reis veel maar niet vaak richting zwitserland.