Omega Seamaster Pro gekocht!

Gezien de reacties op mijn topic over het kopen van een Omega Seamaster Pro kreeg ik al de indruk dat het wel eens moeilijk ging worden. Het zou een mogelijkheid zijn geweest het horloge bij Sayin Watches te kopen maar dan moest het wel besteld worden. Ik wist echter waar er nog één te koop was…bij de juwelier in Zwolle waar ik enkele Omega’s bekeken had.

Ik ben dus vanmiddag nog eens terug gegaan en heb verteld dat ik het horloge graag bij hen wilde kopen maar dat er sprake was van een behoorlijk prijsverschil. De dame die me hielp was bereid me tegemoet te komen zodat ik mezelf sinds vanmiddag de eigenaar van een hele mooie SMP mag noemen!

Hoewel jullie ze natuurlijk allemaal al eens hebben gezien toch nog wat foto’s van mijn uitpakfeestje en nog een wristshot.

Alleen al de verpakking is een klasse apart en natuurlijk is het horloge een plaatje! Ik ben er heel blij mee.

Groet,

Guus

Guus van harte met deze fantastische Omega! Een ware klassieker, je hebt het James Bond horloge al, nu de dames nog! :smiley: (tu)

Veel plezier hiermee en dat je er nog maar heel lang van mag genieten!

Blijft een prachtig klokje… veel plezier ermee (tu)

Alsof je jarig was zeker ?! Gefeliciteerd, pracht horloge !!

We krijgen hier echt nooit genoeg van foto’s hoor Guus! Gefeliciteerd met je aanwinst!

Wat een pracht van een klok!!!
Wat zit ti lekker he om de pols he!!
Van harte met je nieuwe aanwinst!!

Gr

Roger

Welkom bij de club! :smiley:

Daar ga je veel (draag)plezier aan beleven.

Van harte, dit model was bij leven al een klassieker…

gr,
Hans Mennink

echt mooi

Super klok. Ik ben er zelf ook nog elke dag blij mee. Draagt werkelijk fantastisch !
Veel plezier ermee.
groet
Harald

Bedankt voor alle complimenten.

Voor wat de dames betreft weet ik niet of dat de goedkeuring van mijn vrouw zou krijgen :wink: We houden het maar bij een wat minder dynamische lifestyle dan 007. Ik ben wel een liefhebber van het James Bond gebeuren maar ik beperk het maar tot de boeken en dvd’s. Ik heb laatst Casino Royale in de bios gezien en ik vind het een top film, helemaal van deze tijd. Dat is voor mij het mooie aan alle Bond films, ze weerspiegelen hun tijd.

Het horloge voelt inderdaad erg goed maar ik laat de juwelier denk ik nog wel de halve schakel vervangen door een hele. Hij past nu best goed maar ik vind het prettiger als een horloge een beetje los zit. Mijn T-Touch heeft dat ook. Dat is trouwens nu een verbazingwekkend licht klokje. Maar dat is ook niet onlogisch aangezien het een titanium versie is.

Verder voel ik me inderdaad wel enigszins toegetreden tot de club van Omega dragers, apart hoor.

Zoals ik wel eens vaker heb geschreven noem ik me niet echt een verzamelaar maar ik moet bekennen het worden er zo wel steeds meer. Op dit moment staat er nog één horloge op de verlanglijst en dat is een Jaeger LeCoultre. Niet voor nu, maar voor in de toekomst om naar uit te kijken.

Groet,

Guus

ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent !

Prachtige klok, hoog op mijn eigen wishlist. Gefeliciteerd en heel veel plezier ervan!

Mooie klok gefeliciteerd. Ik heb er zelf ook één. Draagt inderdaar ook erg lekker.

Voor liefhebbers die er nog ook een zoeken. Ik weet dat Van Hell juweliers in Apeldoorn er nog zeker één heeft liggen. Deze zag ik laatst nog in de vitrine staan.

Gr.
Simon

Mooi…Heel MOOI !

Werner

Van harte gefeliciteerd, op de foto’s nr. 4 en 5 schitterd het geluk je waarachtig tegemoet. veel plezier ermee.

Orologio Signaturis Temporis

Prachtig horloge en mooie foto’s!
Heel veel plezier met deze gave omega.
::o Grappig detail voor Quinny; op de cover van de instruction manual zie je de balans toch aan zijn veer bungelen. . . ::o