Only Watch 2015

Een fenomeen waar ik veel respect voor heb zijn de veilingen waar grote merken belangeloos aan meewerken. Only Watch is er zo een, maar wel een van ongekende grote. De mooiste merken doen hier aan mee. Only Watch is een veiling die geld ophaalt voor spierdystrofie onderzoek (erfelijke spieraandoeningen). Inmiddels zijn er meer dan 40 merken bekend die mee doen aan deze veiling.

Het jammere is dat veel van deze horloges onbereikbaar zijn voor ons “gewone” mensen. Maar het doel is natuurlijk top! Hieronder een paar plaatjes van de te veilen horloges. Het mooie is dat van deze horloges slechts 1 stuk gemaakt zijn, je helpt dus een goed doel en je krijgt er een uniek stuk voor terug.

H. Moser & Cie. Endeavour Perpetual Calendar Only Watch


Breguet Type XXI 3813 Platinum

Patek Philippe 5016A-010

Veel horloges zijn inmiddels bekend, ik ben benieuwd wat er nog meer gepresenteerd gaat worden. het belooft in ieder geval weer een veiling te worden die veel geld voor het goede doel gaat ophalen!

1 like

Mooi initiatief :thumbsup:

Was n poos geleden ook n gerelateerde post over o.a. de Tudor black bay. Jammerlijke is Dan dat n prachtig design onbereikbaar wordt/blijft.

Een hele goede zaak! :thumbsup: