Origineel of niet

Ik vind het best wel mooi horloge en aangezien dat hier op forum behoorlijk veel mensen met verstand van horloge’s zijn, zou ik graag willen weten of dat wel 'n "echte"is !

http://koopjes.marktplaats.nl/antiek_en_kunst/horloges/2021547.html?

Alvast bedankt
Wilkins

moeilijk te zeggen van een plaatje of een horloge echt of een nepper is.
Seiko’s worden naar ik weet , weinig nagemaakt.

de verkoper is altijd een belangrijke factor bij aankoop, een oplichter kan net zo goed een foto van een echte afbeelden en daarne een nepperd opsturen.

ik zou vragen of je de Seiko persoonlijk mag inspecteren als hoogste bieder, en dan pas betalen en meenemen

Probeer Ebay, er worden er genoeg van dit type aangeboden, je bent enigszins ingedekt en zolang je goed let op de hoogte van de waarderingsscore van de verkoper + de eventuele negative commentaren goed doorleest en hierop je keuze baseert heb je alles gedaan wat mogelijk is. Wat prijs betreft: Ik heb dit horloge al voor 60 euro aangeboden gezien, alhoewel de waardering niet al te hoog was en er bij betreffende verkoper inderdaad enkele kopers klaagden dat ze een nephorloge hadden ontvangen…!

Of deze bestellen:
http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=537

Is een betrouwbaar adres.

Ach joh, wie gaat er nu een Omege Seamaster look alike nog weer eens imiteren ? Voor zo’n prijs komen de oplichters hun bed toch zeker niet uit !

Hoe raar het ook mag klinken…Ik heb in Turkije een namaak Seiko 5 gezien. Helemaal fraai was dat de (initiele) vraagprijs hoger lag dan de peijs van “the real thing”.

Deze Seiko 5 lijkt me wel legitiem, de Seamaster lookalike (zelfs de band lijkt een beetje op de Seamaster “Bond”) is een zeldzame verschijning, zeker in Nederland. De prijs is OK, maar niet extreem bijzonder. Kortom, leuk horloge tegen een leuke prijs. Met nog een manufacture uurwerk ook nog.

Groeten,
Hans Mennink