Over dozen gesproken... (foto's!)

Made you look :smiley:

Wie weet waar ik nog een onderstaande doos kan vinden (of heeft er zelf één over die ik kan overnemen)?
Een tijdje geleden heb ik bij de Horlogebandenspecialist.nl deze doos gekocht maar hij heeft ze niet meer en ik heb er nog een stuk of wat nodig om mijn collectie eens netjes op te bergen. Ik kan natuurlijk een paar andere nieuwe kopen maar ik vind deze wel handig.
Het is een immitatie (oh!) bruin lederen doos met in de bovenste la ruimte voor 6 bredere en onderin 12 smallere horloges. Gesloten is ze 28 cm breed.

mischien moet je hier eens kijken heb zelf watchwinders gekocht.

reclame

Niels, ik vraag om bovenstaan de DOOS, niet een watchwinder met een internetadres.

Henrik,

Volgens mij was het advies goed bedoeld hoor, ze verkopen daar namelijk ook “kisten”, die je zomaar zou kunnen verwarren met “dozen” :smiley:

Overigens zie ik geen verschil tussen het aanreiken van de link naar deze handelaar en het advies dat vaak wordt gegeven om een Monster bij Chronodinges.com te bestellen, tenzij Niels de eigenaar is van de aangegeven site, maar dat betwijfel ik.

Ruud

Henrik,

Misschien is het een idee om tot een “gedrags-code” te komen voor reclame-uitingen / commerciële linkjes op dit forum. Daar zou je eens een aparte discussie over kunnen openen. Zelf heb ik daar wel wat ideeën over:

  1. als een topic is gestart met een vraag naar een commerciële link/(web)winkel mag er op gereageerd worden met.
  2. in een reactie moeten dan ten minste 3 links staan naar verschillende (web)winkels.

Zomaar even een voorzetje…

Groeten,
KJ

Misschien heb je gelijk Ruud. Maar deze Niels is niet onze “karate” Niels. Deze Niels is de Niels die op 16/6 een watchwinder heeft gekocht bij “website a” en vervolgens op 5/7 vraagt wat wij van “website a” vinden omdat hij er een watchwinder wil kopen… :S
En daar heb ik zo mijn bedenkingen bij…

Er is eigenlijk al een gedragscode KlaasJan. Reclame maken om het reclame maken mag niet.

En hoe kom je er achter dat iets reclame is? Ik ga eigenlijk gewoon uit van de vraagstelling (of waarschuwingen van posters).
Bijvoorbeeld: Als A (die hier nooit of bijna nooit post) om 20.30 vraagt waar je ProductB kan kopen en om 20.35 post C (die hier ook nooit of bijna nooit post) weet te melden dat BedrijfD zo fijn is, denk ik genoeg te weten. En ik denk dat dat in 99% van de gevallen ook klopt.

Voor die enen procent dat ik er naast zit bied ik bij voorbaat mijn excuses aan :smiley:

tja … das inderdaad vreemd, en dat verklaart dan ook je aktie.

Ruud

Hier wil ik ook iets over vragen ik ben zelf juwelier maar ook liefhebber
heb soms ook wel iets wat voor liefhebbers interesant kan zijn ik zelf hoef hier niets op te verdienen maar wil jullie het voordeel geven (doe er dan iets mee) soms is het interesant en soms niet zoals ik al zei ik schiet er niets mee op is dat ook reclame of hoe wordt dit bekeken
ik verneem hier graag iets van
groeten Martijn

Zolang je geen reclame voor jezelf of eigen aktiviteiten maakt, maakt het mij niet uit. Maar reclame maken voor anderen is ook niet nodig.
Ik krijg trouwens nog een mailtje van je Martijn.