Papillon

Gisteren een horlogedeal met Henry gesloten. Allebei in de auto gestapt en op de parkeerplaats van Van der Valk (je moet wat in Corona-tijd) afgesproken.

Henry is in de communicatie zeer duidelijk, reageert snel en prettig. De deal kwam dan ook snel tot stand.

Volgende keer doen we er een bakkie (of biertje) bij. Veel plezier met de Pelagos!

1 like

Vandaag een horloge verkocht aan @Papillon (Henry). Uitstekende communicatie. Hoewel een ‘parkeerplaatsdeal’ toch zeker een aanrader. Betrouwbaar forumlid!

1 like

een horlogedoos verkocht aan @Papillon. Met bubbelpapier en kranten bomproof verzonden zodat er niets mee kan gebeuren onderweg. Henry geeft een eerlijke prijs, reageert snel en communiceert vriendelijk. Zeker een goed lid om deals mee te doen.

mvg

Roy

1 like

Net een horloge gekocht van @Papillon: zeer vlotte communicatie en snel een eerlijke prijs kunnen afspreken. Wegens de afstand jammer genoeg elkaar niet face to face kunnen ontmoeten voor de overhandiging, maar de verzending gebeurde zeer vlot (en bomproof ingepakt). Het horloge zelf (Oris Diver 65) komt perfect overeen met de staat die op de foto’s te zien was. Aanrader!

1 like

Van @Papillon Henry zijn Speedy reduced overgenomen. Absolute aanrader om zaken mee te doen. Zeer vriendelijke vent die de Speedy al 11 jaar in bezit had en welke ik vele jaren om de pols hoop te hebben. Hartelijk dank voor het langsrijden, ondanks de file, en al het beste toegewenst in de jacht naar je volgende horloge!

1 like

horloge gekocht van @Papillon, gekozen voor verzending. Binnen een dag verzekerd en aangetekend verstuurd. Horloge is netjes binnengekomen en was goed verpakt. dank!

1 like

Zojuist een mooie GS SBGX005 overgenomen van Henry. Zeer vriendelijke en betrouwbare forum genoot. Vanwege de afstand ergens in het midden ontmoet op een zonnig terras bij van de Valk.
Henry, nogmaals bedankt.

1 like