Paul-V

Nadat @Paul-V een weekje terug de verkoop van een aantal horloges aankondigde heb ik gelijk (ietwat brutaal) gereageerd op zijn berichtje, want er stond een Citizen AS4030 op de foto die hij ook weg zou doen.
Niet veel later kreeg ik een vriendelijk berichtje terug en zo is het verkoop-balletje gaan rollen.
Het contact met Paul was erg vriendelijk en al snel werd al wel duidelijk dat hij een een echte liefhebber is; zijn initiele vraagprijs was erg netjes voor een zeldzaam model als dit en zelfs wat aanvullende vragen beantwoorden was niet teveel gevraagd.

TL;DR:
Erg fijne deal en Paul is zeker een aanrader! :ok_hand:

PS. First! :joy:

1 like

Dankjewel Ruwen. De aangename ervaring was wederzijds :+1: :slight_smile:

1 like

Afgelopen weekend een Citizen BM7460-11E overgenomen van @Paul-V.
In mijn ogen netjes geprijsd, vlotte communicatie, snel tot een afspraak gekomen.
Het horloge was goed verpakt en snel verzonden. Keurig in de originele doos met papieren.
Het horloge verkeerd zoals beschreven in de advertentie in een zgan conditie en functioneerd naar behoren (door Paul-V netjes op de juiste tijd ingesteld).
Goede ervaring dus, aanrader!

1 like

Deze week een horloge verkocht aan @Paul-V . Nette communicatie, en de deal snel gesloten.

Zeker aan te raden om zaken mee te doen :ok_hand::ok_hand:

1 like

Zojuist een Citizen van @Paul-V opengemaakt. Wat een feestje! Goed verpakt en het horloge was perfect! Fijne en vlotte communicatie/handelen van Paul! Dank!

1 like

Net pakje ontvangen van Paul. Horloge is top volgens beschrijving en snelle vlotte levering.
Zeer aan te bevelen om zaken mee te doen. :+1:

1 like

Alweer twee weken geleden een Citizen CB-0010 Eco-Drive Radio controlled horloge van Paul gekocht, terwijl het horloge eigenlijk niet meer te koop stond wegens gebrek aan belangstelling. Soepele communicatie met aanwijzingen voor het gebruik van het horloge inclusief een link om de leeftijd vh horloge te onderzoeken. Horloge degelijk verpakt ontvangen. Ben er nog dagelijks blij mee!
Paul, bedankt.

1 like

Paul is een erg fijne man om mee te handelen. Vriendelijke communicatie, eerlijke prijs en betrouwbaar. Ook een rondleiding door het station van Antwerpen gekregen en allerlei aanbevelingen om te doen in Antwerpen. Wat een topgozer!

1 like

'k Heb een Orient Bambino van @Paul-V overgenomen. Een nagenoeg nieuw horloge met een mooi klassieke uitstraling voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Het kwam snel en goed verpakt richting Nijmegen. Hoewel ik een volgende keer het horloge liever ga ophalen. Een goed bier in Antwerpen, de stad die in een andere review genoemd wordt, trekt me ook wel :beers:.
Hoe dan ook, een horlogedeal met Paul maken was een aangename bezigheid. Aanrader!

1 like

Vandaag mijn Citizen radio controlled ontvangen van @Paul-V, was leuk communiceren met Paul echt een sympathieke man. Had het horloge netjes op tijd gezet en mooi op maat gemaakt. Gekocht voor een nette prijs van Paul, kan niet anders zeggen dan Paul is een aanrader als je een horloge wil kopen. Top Paul voor je service :+1:

1 like

Afgelopen week een Steinhart van Paul over genomen. Zeer aangenaam in contact, super vlot verzonden, goed verpakt en een nette prijs! Wat mij betreft is het zeer aan te raden van Paul te kopen. @Paul-V nogmaals bedankt!

1 like

Van Paul een mooie Citizen gekocht tegen een mooi prijs.
Horloge was nog heel mooi en precies zoals beschreven.
Goed verpalkt en netjes aangetekend opgestuurd.
Dus een aanrader om bij Paul te kopen.
Goede deal en goede service.

Ton

Zojuist een mooi horloge overgenomen van @Paul-V
Hele goede en duidelijke communicatie en heel zorgvuldige verzending. Prijs en beschrijving was helemaal in orde. Bedankt.

1 like