Polijsten

Zijn er mensen die ervaring hebben met een goeie polijst specialist ? Ik weet niet of dit een werkje is die een horlogemaker graag doet of aanvaardt.
Een Breitling Fighter bracelet die ik nl. onlangs aankocht voldoet niet aan mijn normen/wensen en ik zou die nu willen laten behandelen om er terug nieuw uit te zien.
Graag info aub. Dank bij voorbaat;

Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik hoor goede verhalen van Dik horlogepolijsten.nl

Ja, heeft mij zeer goed geholpen.

Hier ook goede ervaringen met Dik (tu)

Hallo Mayo,

Als de krassen niet al te diep zijn
zou je eerst even een Cape-Cod polijstdoekje
kunnen proberen.
Voor een luttel bedrag een prima resultaat.

Grt.

Let wel op dat je die Cape Cod niet op de geborstelde delen van de band gebruikt, is alleen voor gepolijste delen bestemd.
De geborstelde delen van de band zelf doen zou ik niet aan beginnen zonder ervaring, is toch redelijk lastig mooi strak te krijgen in een eerste poging.

Ik heb er zelf niets laten doen maar wel een tijd terug een horloge in handen gehad dat bij horlogepolijsten.nl is geweest en dat zag er mooi strak uit.

Bedankt voor de reacties.
Ik heb ondertussen al contact gehad met Dik Wakker van horlogepolijsten.nl. en ga de band dus daarheen sturen.
Zelf zie ik dit niet zitten. Heb daar niet genoeg ervaring mee en ben van principe dat, als je dergelijk werkje niet onder controle hebt, je daar beter afblijft. Ik ben trouwens ook een perfectionist en geef dit dan liever ook door aan een professioneel. Liefst zou ik het originele uitzicht van de band behouden, nl. midden gematteerd en buitenkanten gepolijst.