PPS GROEP berichten

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: Ik heb in tijden niet zo gelachen op dit forum!!! Wat zit er een hoop humor in jullie verborgen!!! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Ik weet verder niet of ik dit nou als reclame moet zien, volgens mij niet. Of de berichten vervelend waren? Nee dus, ik heb nog buikpijn van de reacties. Ik heb de discussies dus maar gesloten, ze blijven wel zichtbaar. Waarom dan sluiten? Omdat ik ergens het idee heb dat de echte PPS groep hier niet op zit te wachten en de antwoorden toch niet leuker meer kunnen.

Mocht de poster echt van de PPS groep zijn, geef mij dan gewoon 2,5 keer 40% korting op een mooie ML Masterpiece of een Breitling Navitimer, stuur die naar me toe, dan zal ik 'm hier verloten en zet ik jullie naam er (tijdelijk) nog veel groter op!

Henrik,

Ondanks het geweldige niveau van de postings lijkt het me toch wel voor de hand liggen dat het van een van de medewerkers is van dit bedrijf.
Blijkbaar wel een knulletje / meisje met hart voor de zaak, probeert wat gratis reclame te scoren op deze manier. Goed, het valt wat verkeerd uit maar lijkt me me stug dat een willekeurige lezer dit soort meuk kan verzinnen. Als je de initiele posts leest dan zie je ook dat de opzet was om reclame te maken, niet om te zieken.
Maar 't was wel grappig om te lezen, dat ben ik met je eens. :slight_smile: of om in stijl te blijven IK BEN HET MET JE EENS ;);):wink:

Ik heb vernomen dat Boers gaat sluiten en er daarom daar wordt uitverkocht.
( garantie??? ) Hoe zit dit?

Dit is dus echt zo’n onzin!

Sandra, zou jij je (uit nieuwsgierigheid) nader kunnen verklaren?

Gerwin

Volgens mij had ik ergens mee gekregen dat Boers problemen had met de belastingdienst…

Wie niet!!!

Dennis Schreef:

Wie niet!!!

:smiley:

Alleen iets meer dan de gemiddelde Nederlander… Ze hadden een redelijk hoge belastigschuld volgens mij, en daarom hadden ze dus die uitverkoop.

Ik heb ook een soort van uitverkoop gehad maar dat ging voornamelijk om auto’s. MIjn horloge collectie was wel optijd aan de kant.

Mvg Dennis.

Dennis Schreef:

Ik heb ook een soort van uitverkoop gehad maar dat
ging voornamelijk om auto’s. MIjn horloge
collectie was wel optijd aan de kant.

Mvg Dennis.

Ik volg je even niet meer…

Juwelier die ook auto’s verkoopt???
't wordt steeds leuker :smiley:

@ geert wat dacht je van de belastingdienst!!! (fiod). Maar dat heb ik gehad en wil er niet teveel meer aan terug denken.

Mvg Dennis.