Pulsar led horloges

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan vertellen wat de waarde is van een pulsar p3 led horloge uit 1973 in goed gebruikte staat.Alles werkt nog behalve dan dat ik het magneetje kwijt ben waarmee je de tijd en datum moet instellen

alvast bedankt voor jullie medewerking

Daan

hallo daan,
ik denk typisch gevalletje wat-de-gek-ervoor-geeft, ik geloof niet dat er voor dit soort klokjes een catalogus oid is.
maar ongetwijfeld zijn er liefhebbers/verzamelaars. succes !
groet, frank.

Ik kan me niet voorstellen dat je daar een substantieel geldbedrag voor krijgt. Een twee tientjes misschien. Twee lijkt mij al veel.

Ik heb nu weer wat onderzoek gepleegd en wat mailtjes rondgestuurd en er is al iemand die mij er al $125(aan de hand van foto’s) voor wil geven in een goed gebruikte staat dus er is zeker een markt voor.
Ik hou jullie op de hoogte…

Daan

Voor een mint / nos worden bedragen tot 650-700 euro gegeven. Er is zeker een markt voor, zelfs speciale web-sites. De magneetjes (die handig in de bandsluiting kunnen worden opgeborgen) zijn nog nos te koop. Zelf wil ook nog eens een Pulsar led. Een tijd en stijl icoon m.i.

Wauw, een Pulsar P3 is echt fraai. Is een erg gewild horloge bij de (internationale) liefhebbers. Vooral omdat dit horloge echt een stijlicoon is van de jaren zeventig; denk aan LED-watch en je hebt deze Pulsar voor ogen.
Zonder box en papieren, reken op $ 650 minimaal via bijvoorbeeld eBay internationaal. Bewaren/dragen is ook een optie want de prijzen blijven stijgen.

Kijk ook eens op http://www.ledwatches.net en the Digital Watch Forum met sales corner: http://dwf.nu