Rado Integral Chronograph Jubilé – dromen worden soms werkelijkheid

De 24 sneeuwwitte diamanten komen bekoorlijk en nadrukkelijk voor de dag, genesteld op de nieuwe, apart geprofileerde, in platina afgewerkte kast van de Rado Integral Chronograph Jubilé. De combinatie van functionaliteit, schitterende kostbare stenen en een krachtig maar vrouwelijk design, resulteert in een verfijnd uurwerk. Ideaal voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die een aantrekkelijk én functioneel horloge wil met een tijdloze schoonheid.

Expressief en waardig
De kostbare wijzerplaat is beschikbaar in 3 schitterende kleuren: krachtig bordeauxrood, hartstochtelijk turkoois en stijlvol wit. De vierkante kast, afgezet met diamanten en geaccentueerd met in platina afgewerkte Arabische cijfers (op 12, 4 en 8 uur) en wijzers, paart elegantie aan levendigheid. Het horloge is beschikbaar met ofwel een lederen band in een kleur die bij de wijzerplaat past, ofwel een soepele in platinakleur afgewerkte keramische armband. Het presenteert een combinatie van de gevestigde hightech keramiek van Rado, krasbestendig en hypoallergeen, met stalen bandelementen. Het krasbestendige saffierglas beschermt de volledige kast. De Rado Integral Chronograph Jubilé is het ideale toebehoren voor de zelfzekere vrouw met een passie voor raffinement én duurzaamheid.

Krachtig en overtuigend, tot in het kleinste detail
De binnenkant van de Rado Integral Chronograph Jubilé weet u te verleiden, evenzeer als zijn design. Het hypermoderne ETA-binnenwerk (Swiss Made) heeft alles wat de kritische drager kan wensen: 1/10 sec., 30’-teller en een kleine secondeteller, een grote tweede secondewijzer met ADD- en splitfunctie, en een datumvenster op 6 uur. Kortom: de Rado Integral Chronograph Jubilé voor vrouwen die hun wereld kennen, zal u overtuigen tot het laatste detail. Het horloge vervult elke droom rond functionaliteit in een kostbaar en tijdloos design.

[center][/center]

Het Zwitserse Rado specialiseert zich sinds de oprichting in 1957 in het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame horloges, die daarnaast ook over een tijdloze vormgeving beschikken. Het bedrijf lanceerde in 1962 het eerste krasvaste horloge en ontwikkelde verder het gebruik van ongewone materialen. Rado is onderdeel van The Swatch Group.

[b]Technische informatie
Rado Integral Chronograph Jubilé

Ref. No[/b]
538.0670.3.030 - Bordeauxrode wijzerplaat; Hightech keramische armband
538.0670.3.130 - Bordeauxrode wijzerplaat; Lederen riempje
538.0670.3.090 - Wijzerplaat in wit parelmoer; Hightech keramische armband
538.0670.3.190 - Wijzerplaat in wit parelmoer; Lederen riempje
538.0670.3.091 - Wijzerplaat in turkoois blauw parelmoer; Hightech keramische armband
538.0670.3.091 - Wijzerplaat in turkoois blauw parelmoer; Lederen riempje

Uurwerk
10 ½’’’ ETA 251.471 kwartsuurwerk, datum aanduiding op 6 uur, 1/10 sec., 30 min. en kleine secondenvenster,
60-secondenteller, ADD en splitfuncties

Horlogekast
Kast, kroon en drukknoppen in staal

Edelstenen
30 1.75/1.80, TW, VVS-diamanten, extra wit G, ongeveer 0.66 karaat

Glas
Gebogen saffierglas, metallisering met platinalook

Wijzerplaat
In bordeauxrood, turkoois blauw of wit, met opgelegde indexen, platina-achtige Arabische cijfers 12, 8 en 4, fluorescerende wijzers

Band
Platina-afwerking, hightech keramiek met schakels in staal, of lederen riempje in bordeauxrood, turkoois blauw of wit. Gesp uit hypoallergeen titanium.