Rado Sintra Nature: één met de natuur

[center][/center]

Avontuurlijk terug naar de natuur – die ervaring biedt de Sintra Nature, het nieuwste dameshorloge van Rado. De opvallende band van roggenhuid in bruin, groen of rood is niet alleen ijzersterk, maar ook een lust voor de vingertoppen. De respectievelijk zandkleurige, donkergroene of vuurrode edelstenen vormen samen met de zwarte keramische horlogekast een gewaagde, maar sprankelende combinatie.

Met een mix van avant-garde en innovatie in zowel ontwerp als materialen, verkent Rado met de Sintra Nature een geheel nieuw terrein. Het Zwitserse merk, gespecialiseerd in duurzame horloges, is erin geslaagd om haar krasvaste hightech keramiek te combineren met een bijzonder gekleurde band van sterke roggenhuid. Zo ontstaat een verrassend nieuwe Sintra.

Zelfverzekerd, dynamisch en krachtig
De draagster van de Sintra Nature onderscheidt zich en straalt op een natuurlijke manier zelfverzekerdheid, dynamiek en kracht uit. De Sintra Nature met bruine band roept het gevoel op van een avontuurlijke expeditie op de weidse savanne, waarbij de zandkleurige diamanten de beelden weerspiegelen van verre landen. De dynamische, exotische jungle komt terug in het model met de groene band en de heldergroene tsavorieten. Pure kracht is de uitstraling van de Sintra Nature met rode band, die de ingelegde robijnen laat spreken voor de gloeiende explosies van vulkanen.

[b]Natuur in ieder detail[b]
Sintra Nature kenmerkt zich door een combinatie van natuurlijke kleuren en sterke materialen. De horlogekast is gemaakt van hightech, krasvast zwart keramiek en leverbaar in de maten S en L, ingezet met respectievelijk 40 en 48 edelstenen. De tijd laat zich in licht en donker eenvoudig aflezen dankzij de vier diamanten op de zwartgeëmailleerde wijzerplaat en de witte wijzers. Het grootste model heeft bovendien een datumvenster.
Er is keuze uit drie kleuren banden met bijbehorende edelstenen: savanne-bruin, jungle-groen en vulkaan-rood. Het gevoel voor natuur is er ook letterlijk voor wie de armband aanraakt, want de krasvrije roggenhuid biedt een verrassend aangenaam gevoel. De natuurlijke structuur, die doet denken aan glinsterende waterdruppels, maakt duidelijk dat Rado aan ieder detail van de Sintra Nature met zorg aandacht heeft besteed.

Het Zwitserse Rado specialiseert zich sinds de oprichting in 1957 in het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame horloges, die daarnaast over een tijdloze vormgeving beschikken. Het bedrijf lanceerde in 1962 het eerste krasvaste horloge en ontwikkelde verder het gebruik van ongewone materialen. Rado is onderdeel van The Swatch Group