Rikketik 14 juli 2018

Ik gaat uiteraard met mijn vrouw weer even kijken :slight_smile:

Ik heb een BBQ en mijn laatste bezoek was een deceptie, maar…

ik heb nog wat bandjes nodig…

1 like

Misschien

Nope. Ik ben fietsen met lief en so wie so kom ik daar niet. Een keertje geweest en toen kwam ik terug met vlooienbeten (dat was niet zo, maar het voelde zo!).

2 likes

De Zomerbeurs sla ik altijd over, te warm.

2 likes

Ik ga, wil nog even een jubilee bandje score voor mijn skx.

@Mpaj en ik gaan waarschijnlijk ook volgende week :grin::+1:

1 like

Zijn er forumleden die gaan? Is er nog een meet & greet om 12:00 bij de koffie stand binnen in de hal?

2 likes

Hmmmm, vorige keer kon ik niet wegens omstandigheden en de 14e heb ik ook al wat op de planning… Mijn eerste schuift dus nog een beurs verder op.

1 like

Ik ga voor het eerst. Met een collega, dus hoef niet eens alleen te gaan :joy: ben benieuwd! Hij bevestigde wel de spruitjesgeur overigens…

Maarre hebben ze ook Russische horloges? Die zijn namelijk super k*t.

image

4 likes

Haha :smile:

Ok, we hebben een deal.

2 likes

Ik had willen gaan om gereedschap te scoren. Maar ik heb een BBQ. Een aangezien ik net mijn keuken er uit gesloopt heb kan ik deze bbq niet afslaan :frowning:

3 likes

Wellicht dat ik in de ochtend heel snel even een kijkje kom nemen.

Volgens mij heb ik het hele weekend al vol gepland, dus ik ben er waarschijnlijk niet.

Iemand tips voor first timers? :stuck_out_tongue:

Als in… kun je pinnen… wat moet je mijden, wat is de moeite waard, hoe lang blijf je er meestal, etc?

1 like

Ik ga ook voor de eerste keer en heb dezelfde vraag! :grin::nerd_face:

Ik ben er nog nooit geweest maar weet, door dit soort topics, dat je maar heel beperkt kan pinnen. Bij de meeste handelaren is het cash only.

@Dao en @Robinp gewoon even met de zoekfunctie enkele topics doorlezen, dan kom je meer dan genoeg te weten. Veel voorpret alvast. :wink:

2 likes

Bij n enkeling, maar misschien dat t nieuwe tech ontwikkeling meer mogelijk is. Hoewel ouwe meuk klokken en high tech niet altijd samen gaan :wink:

Verder horloges mijden die je niet leuk, de horloges die je de moeite waard vind en natuurlijk zo lang blijven als dat je leuk lijkt :nerd_face:

Wat ik bedoel te zeggen is gewoon over je heen laten komen.

Tips kunnen natuurlijk altijd. Persoonlijk vind ik t wat riskant om een duur horloge op n dergelijke beurs te kopen v iemand die ik niet ken. Voor hetzelfde geld klopt er iets niet, en dan kan het een gedoe zijn om uit te zoeken wie de verkoper was. En ja, dr ligt nep spul tussen, hoewel vaak wel duidelijk. En als je de verkoper al vind, kan t nog best wat moeite kosten om je horloge er te krijgen.

Dus dure spullen koop ik er niet van onbekenden. Maar dr zitten ook verkopers met een eigen shop en ook Nederlandse, zoals rob v monsterwatches, ferry met omega watches, Ruud v clockwise, ton van dehorlogebandenspecialist, etc. Hoewel de laatste 2 dacht ik niet (meer) komen op de zaterdag omdat hun winkels open zijn.

En verder kun je soms wat leuke onderdelen scoren zoals de genoemde bandjes, maar ook gereedschap. Zo heb ik niet cape cod polijst doekjes nodig.

3 likes