Rikketik

Zondag 22Mei is er weer een horlogebeurs in Houten.
Wie gaat er naar toe, en waar ben je ,eventueel,naar op zoek ?
Ik zoek , al jaren, een zakhorloge uit 1942 en dan als het even kan een B Uhr. Misschien dat het deze keer lukt.
Bij de koffiecorner zien we elkaar misschien .

1 like

De laatste keer dat ik er was lagen er twee B-Uhren.

1 like

Ik ga er voor de eerste keer naar toe. Heb er afgesproken met een forumlid voor de overdracht van een horloge, maar ben ook erg nieuwsgierig wat er te zien is.

2 likes

Voornamelijk oude, stoffige mannen en staartklokken…

9 likes

Ik ben er niet bij. Veel plezier voor degenen die wel gaan.

1 like

Ik ga even kijken of er wat is, maar natuurlijk ook om me heel jong te voelen! :wink:

3 likes

Tjah, misschien ga ik ook wel weer. Hangt een beetje van de stand van de sterren af denk ik :smiley:

2 likes

Ben benieuwd, hoe jij er bij loopt als je ooit de leeftijd van 70 haalt.
De klokken veranderen niet.

And that is a big IF!..

Maar ik neig te denken dat het zoiets wordt ALS ik het haal:

3 likes

En nou heb ik er genoeg van dat mensen steeds mijn selfie gebruiken zonder toestemming! App je één keer een foto door naar Eva Jinek, ben je voor de rest van je leven genaaid…

6 likes

:joy::thumbsup:

Moet ik dan echt nu stoppen met douchen om volgende week goed op te gaan in de meute? Of valt eea wel mee? Lijkt me best intressant om een keer te kijken maar de “spruitjeslucht” verhalen schrikken me wat af :flushed:

2 likes

Leuke vintage rolexen op rikketik, maar zou er nooit een daar durfen kopen.

Niks mis met echte spruitjeslucht! :smile:http://www.horlogeforum.nl/t/spruitjes/69099

Hmm, mijn reactie in dit topic moet voldoende geweest zijn :slight_smile:

Dat valt best mee hoor. Ik ben ook een beetje oud, maar zeker niet stoffig. Ik kom er nu een aantal jaren, niet alle 4 keer per jaar maar toch 1 à 2 keer per jaar en ik vind er elke keer wel weer wat van mijn gading. Een of meer leuke betaalbare vintage horloges, gereedschap, kleine accessoires zoals horloge standaardjes en bandjes. Vaak ook gezellige ontmoetingen met andere helemaal niet stoffige horlogeliefhebbers. En ik gun de staartklokenthousiasten ook hun plezier; waar moeten die anders hun spullen vandaan halen? En dat die oude klokkenspullen stoffig zijn… ach dat hoort bij het avontuur van het verzamelen. Rommelmarkten en de zooi waarin de liefhebber daar staat te graven zijn vaak nog veel viezer en gezien de enthousiaste verslagen van -soms spectaculaire- vondsten van gewaardeerde mede forumleden is zelfs daar ook nog regelmatig iets leuks te vinden. Dus een gespecialiseerde beurs als de Rikketik blijf voorlopig - naast de marktjes die ik ook graag bezoek- een aantrekkelijke lokatie om ‘het beest’ (lees: het virus) te voeden. Dus als er niks dwingends tussenkomt ga ik zeker weer volgend weekend.

11 likes

Krijgen we dat gezanik nou elke keer weer als er iets over de rikketik gemeld wordt?

Dat kennen we nou zo langzamerhand wel.

6 likes

Gefeliciteerd,niet onaardig, zou er verliefd op kunnen worden!

1 like

ik ga ook maar is een kijkje nemen dit keer. Heb zelfs een “vrouwmensch” gevonden die gek genoeg is om mee te gaan. Ik gok dat we wel een van de jongste aanwezig zijn(als ik de berichten hier mag geloven) maar dat mag zeker de pret niet drukken. Beetje rondsnuffelen kan nooit geen kwaad!

2 likes

Zolang als mensen onaardige dingen blijven zeggen kun je daar een reactie op verwachten. Elke keer weer, totdat dat gezanik over stoffig en spruitjes een keer op houdt. Wat dat gezanik ben ik zo langzamerhand echt heel erg zat. Zijn we het eens? Dan kan deze discussie nu afgesloten worden.

2 likes