Sea-Dweller definitief uit de collectie?

Ik bracht gisteren nog even een bezoek aan de site van Rolex. Gewoon om te kijken naar de Sea-Dweller (16600), want daarvoor ben ik heel hard aan het sparen.
Ik had op dit forum gelezen dat t.z.t. de Sea-Dweller zou worden vervangen door de Deep Sea. Blijkbaar is dat nu gebeurd, want de Sea-Dweller komt niet meer voor om de site van Rolex.:frowning:
Is hij nu definitief uit de collectie? En is iemand bekend met de eventuele voorraad in de pijplijn of bij de dealers?

Michel

Mijn beste,

http://www.wwwatches.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=710&Itemid=23

En voor nu: “Buona Notte” en morgen gezond weer op!!

Orologio Signaturis Temporis.:wink:

De SD wordt door Rolex niet meer geleverd aan dealers. Uiteraard zijn ze zo her en der nog beschikbaar. Zeker in het grijze circuit gaan ze nof flink rond omdat de oude SD zoveel mooier is dan de veel duurder Deep Sea die nu overigens al onder de list prijs wordt verkocht). kijk op www.rolexforum.nl voor de aanbiedingen. bijv. http://www.rolexforum.nl/topic.php?id=5351

hans

Komen ze nog wel van terug, want de nw Dweller is een gedrocht en ziet eruit als een ‘wandelende’ reclamezuil waar overal Rolex staat te schreeuwen. Wel een sublieme sluiting overigens!

Genesis

Forget it. Daar komen ze never, nooit op terug. Dat de Deep Sea mogelijk minder succes zal hebben dat ben ik wel met je eens.

Dat werd wel een keer tijd ook dat Rolex een fatsoenlijke sluiting aan hun banden zette. Hoe lang hebben ze wel niet dat geperst stalen ding gehad? Dat vond ik echt schandalig.

Tijd zal het leren… (O’ja en dan die prijs… highly overrated)

Genesis