Sisinnio

Gisteren een horloge verkocht aan @Sisinnio. In eerste instantie in contact gekomen via MP maar al ‘append’ bleek het een HF-aangelegenheid :sweat_smile:. Overdracht in het het restaurant van IKEA in Utrecht, beide met een doos vol (vintage) horloges die ter plekke volop gepast en gefotografeerd werden :joy::joy:. Echte liefhebber die Carlo, het uurtje tot sluitingstijd bleek veel te kort. Het wisselgeld voor de aankoop mocht achteraf via een tikkie. Mooi gebaar van vertrouwen. Leuke ervaring zo, aanrader! :+1::+1:

2 likes

Carlo @Sisinnio kocht een paar bandjes en deed een acceptabel bod. Snelle communicatie, vlotte betaling en terugkoppeling van ontvangst maken hem fijn om mee te handelen. Tot een volgende keer Carlo en geniet van je bandjes.

Gr. Hans

2 likes

Deze week een horloge verkocht aan @Sisinnio. Snelle en duidelijke communicatie, een deal was snel gesloten.

Veel plezier met je nieuwe horloge!

1 like

Horloge verkocht aan @Sisinnio
Het horloge is bij een echte liefhebber terecht gekomen.
Vriendelijk en vlot contact en snelle betaling.
Prima HF’er om zaken mee te doen :+1:t3:

2 likes

Vandaag boek verkocht aan @Sisinnio Carlo, prima afhandeling en deal snel gemaakt. :ok_hand:

2 likes

Deze week (wederom) een horloge aan @Sisinnio verkocht. Snelle en strakke communicatie en live overdracht de volgende dag. Was leuk om weer even bij te praten.

Veel plezier ermee Carlo!

1 like

Gister bij @Sisinnio over de vloeg geweest om een prachtige triebniet over te nemen. Enorm vriendelijke gastvrije kerel, absoluut een aanrader :grin:

Bedankt Carlo!

1 like