Steiner Limited in Staal

De Nieuwste Steiner in gelimiteerde edelstalen kast (slechts 50 exemplaren!) is uit.

Het horloge met een diameter van 42 mm is met wit of zwart geëmailleerde wijzerplaat met wit- of roségouden indexen en wijzers verkrijgbaar. Via de saffierglazen achterdeksel is het met de hand bewerkte en gegraveerde Valjoux kaliber 7751 zichtbaar. Een prachtige glans hebben de kobaltblauw gemaakte dekschroeven en de gelaserde rotor van het automatische uurwerk.
Deze chronograaf, die seconden, minuten en uren registreert, heeft verder een kalenderfunctie met de dag, datum en maand en geeft de maanstand weer en beschikt tevens over een 24-uurs wijzer.

In plaats van een grote box, krijgt u als verpakking van de Limited een speciaal en met de hand gemaakte lederen weekend - laptop tas mee, waar de Steiner in een handig etui in de binnenkant kan worden vastgeklikt. Tevens kan er gekozen worden uit diverse kleuren crocobanden met edelstalen Steiner vouwsluiting.

De stalen Steiner Limited is verkrijgbaar voor € 3.750,=

[center][/center]

Ik heb hem gekocht (twee weken terug). Hardstikke mooi horloge en ik krijg er ook erg veel positieve reacties op (meer zelfs dan op mijn Panerai, IWC en Rolex).
Afwerking is top!
Aanrader dus.
Ronald

Hoi RonaldB,

Ik ben nieuw hier. Fantatstisch forum!

En wat een fantastisch mooi horloge, de Steiner.

Kan je wat afbeeldingen plaatsen van voor- en achterzijde van de Steiner?

Heb je hem zelf gehaald in Maastricht?

Groeten,

Olivier

Hallo,
Ziet er prachtig uit. Is natuurlijk beperkt qua oplages, en ik kan er dan ook niets over vinden op internet. Weten jullie waar er over Steiner horloges geschreven wordt/is? Ik ben op zoek naar een nieuw horloge nen onder de indruk van dit merk…

Dank,
gr. Mike

Kijk eens op http://www.steinerlimited.nl

Ik bedoelde meer over evaluaties door hobbyisten, of recenties door specialisten. Een merk als IWC daar heeft iedereen een mening over en is de kwaliteit bekend, maar over Steiner is weinig te vinden dan op hun eigen website…

Is het bij de aankoop van een luxe-product als een Steiner of horloges in zijn algemeen niet zo dat alleen je eigen mening telt? Recensies, etc. zijn natuurlijk leuk om te lezen om achteraf te bevestigen dat je een goed product hebt gekocht (of niet), maar verder vind ik het niet spannend in mijn aankoop-overweging.

Of je vindt het horloge prachtig (zoals ik) en koopt het, of je vindt het niks. Wat een ander over deze klok zegt, boeit mij persoonlijk niet. Ik geloof dat het met de kwaliteit van het uurwerk (Valjoux 7751) wel goed zit, toch? En er zit een levenslange garantie op het horloge. Daarnaast vind ik het bijzonder dapper van Philipp, als relatief kleine speler, dat hij dit horloge op de markt brengt! Het blijt natuurlijk een risico.

Was onlangs opzoek naar een nieuw horloge dat wel een klassieke uitstraling had maar zeker niet ouwbollig zou ogen, een mooie IWC Portuguese ofzo. Toen ik toevallig langs de etalage van Steiner in Maastricht liep was ik hier eigenlijk ook naar opzoek toen mijn ook viel op een van de horloges van Steiner zelf… ik was meteen verkocht.
De foto’s op de website zijn mooi, maar om de pols zijn ze nog eens zo mooi. Daarbij komt de persoonlijke aandacht van het personeel in het kleine winkeltje. Ik heb het een dag laten bezinken en ben de dag erna meteen langsgegaan om het horloge te bestellen en heb er nog elke dag plezier van! Een aanrader dus…

Is de kwaliteit van Steiner vergelijkbaar met Van der Gang of Van der Klaauw?
(de uurwerken wel; toch?)

Groet,
Steven

ik denk niet dat we hier ook al moeten discussieren over kwaliteiten, daar is het discussieforum voor.

Steiner Limited heeft haar prijzen gewijzigd. Na de introductieprijs die sinds 1 jaar gehanteerd werd zijn de horloges nu in prijs verhoogd. In tegenstelling tot de horloges van afgelopen jaar krijg je er nu wel standaard een lederen watchwinder bij, éénmalig de mogelijkheid om de wijzerplaat van kleur te veranderen en tevens zijn persoonlijke gravures en het opeisen van een speciaal nummer uit de elk tot 50 exemplaren gelimiteerde oplages gratis mogelijk (mits het nummer nog voorhanden is). Natuurlijk heeft men altijd een vast inruilrecht.

De nieuwe prijzen:

  • 39 mm edelstaal = € 4.500,=
  • 42 mm edelstaal = € 4.750,=
  • 39 mm rosegoud= € 10.000,=
  • 42 mm rosegoud = € 10.500,=
  • 39 mm witgoud = € 10.500,=
  • 42 mm witgoud = € 11.000,=

[center][/center]

Zoveel geld voor zo weinig horloge… :frowning:

Ik weet het niet, het lijkt een IWC bijna zelfde prijsklasse. Moeilijk verhaal, waarschijnlijk bestaande kast gebruikt met wat verschillende dials, binnenwerk is top maar dit kan je bij andere ook vinden. Trouwens Van de Gang lijkt hier ook op. Wat hebben die nederlandse ontwerpers toch met IWC horloges.