Steiner

Wat is er veel geschreven over de firma Steiner. Ik ben nou zo benieuwd wat de meningen zijn over het Steiner limited horloge a Euro 3750,- Valjoux 7751. Zie specificatie website www.steinermaastricht.nl of onderstaande specificaties.

Van der Gang heeft een prachtig horloge ontwikkeld. Maar het ziet er naar uit dat Steiner ook een prachtig exemplaar heeft samengesteld met hetzelfde uurwerk tegen een lagere prijs. Daarnaast heeft Steiner een goede garantie en vaste inruilprijs en bovendien kan je de wijzerplaat laten wisselen voor een andere als je erop uitgekeken bent.

Wat vinden jullie van dit horloge en de prijs/kwalifiteit verhouding?

NIEUWE OP 50 EXEMPLAREN GELIMITEERDE EDELSTALEN STEINER IN 42 MM DIAMETER MET VERSCHROEFDE ACHTERDEKSEL EN TOT 50 METER WATERDICHTE DRUKKERS EN KROON. ER ZIJN MOMENTEEL 4 VARIANTEN QUA WIJZERPLAAT MOGELIJK. NAMELIJK; EMAILLE WIT MET WITGOUDEN OF ROSÉGOUDEN INDEXEN EN WIJZERS EN EMAILLE ZWART MET WITGOUDEN OF ROSÉGOUDEN INDEXEN EN WIJZERS. VIA DE SAFFIERGLAZEN ACHTERDEKSEL IS HET MET DE HAND NABEWERKTE EN GEGRAVEERDE VALJOUX KALIBER 7751 ZICHTBAAR. EEN PRACHTIG GLANS HEBBEN DE KOBALTBLAUW GEMAAKTE DEKSCHROEVEN EN DE GELASERDE AUTOMAATROTOR. DEZE AUTOMATISCHE CHRONOGRAAF DIE MINUTEN EN UREN REGISTREERD GEEFT U VERDER ZICHT OP DE KALENDER DOOR DE DAG, DATUM, MAAND EN MAANSTAND WEER TE GEVEN. TEVENS BESCHIKT DE STEINER OVER EEN 24 - UURS WIJZER. IN PLAATS VAN EEN ONHANDIGE GROTE BOX LEVEREN WIJ ALS VERPAKKING EEN SPECIAAL VOOR ONS MET DE HAND GEMAAKTE LEDEREN WEEKEND - LAPTOP TAS MEE, WAAR DE STEINER IN EEN HANDIG ETUIS IN DE BINNENKANT VAN DE TAS KAN WORDEN VASTGEKLIKT. TEVENS KAN ER GEKOZEN WORDEN UIT DIVERSE KLEUREN CROCOBANDEN WAAR DE EDELSTALEN STEINER VOUWSLUITING AAN VASTZIT. DE ALL INN PRIJS MET LEVENSLANGE GARANTIE EN ALTIJD BLIJVENDE VAST INRUILPRIJS IS EUR. 3750,=
UITVOERING:
AUTOMAAT
CHRONOGRAAF
DAG EN DATUM AANDUIDING
EMAILLE WIJZERPLAAT
GANGRESERVE 45 UUR
GRATIS TAXATIERAPPORT
HEREN
LEREN BAND
MAANSTAND
MECHANISCH UURWERK
STALEN KAST
VAST INRUILRECHT
VOUWSLUITING

Ik wil je niet ontmoedigen maar aan dit onderwerp zijn al heel wat postings vooraf gegaan. Waarschijnlijk kun je ze vinden als even in het forumverleden terugzoekt.