Tag Heuer reparateur gezocht Noord-Brabant

Hallo,

Ik ben al een tijd op het zoeken op internet naar een goed aangeschreven horloge maker voor mijn twee Tag Heuer’s. Helaas nog kunnen vinden. Ik heb verschillende verhalen gelezen dat mensen die toch maar gewoon naar Schaap Citroen gaan (die het horloge weer doorstuurt naar Zwitserland) met flinke rekening naar huis gaan. Iemand die misschien mij naar een goede horloge maker van verwijzen? De maker hoeft niet persee gecertificeerd te zijn.

Beide horloges heb ik 2 jaar geleden gekocht via een online velingsite (Catawiki). Bij beide horloges is de seconde wijzer plotseling per 5 gesconden gaan lopen, hangt 5 seconden en gaat dan weer verder. Één van de horloges loopt nog zo, de andere is na een paar dagen stoppen met draaien. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

Groeten,

Steven de Jong

Nieuwe batterij erin en je bent er weer helemaal klaar voor! Waar? Geen idee… maar dat hoeft denk ik niet bij een TH specialist te zijn. Kan ook bij een fatsoenlijke juwelier verwacht ik!

2 likes

Wat @Otis zegt klopt. Dichtbij In Uden zit Peters & Peters, die kunnen de batterijen zeker vervangen.

Als de horloges gegarandeerd waterdicht moeten zijn worden ze opgestuurd naar de importeur meestal. Ook dat wordt vaak verzorgd door een goede juwelier.

Succes ermee.

Klein beetje extra uitleg; het ‘overslaan’ van de secondewijzer bij een ‘luxer’ quartz uurwerk is meestal geen defect, maar een ingebouwde functie; het geeft aan dat de batterij bijna leeg is en vervangen dient te worden. Net al dat lampje in je auto :slight_smile: Bij diegene die stil staat ben he dus net te laat :smile:

6 likes

EOL (end of life) indicatie, waarschijnlijk lopen ze weer goed met een nieuwe batterij.