TK Hamilton AquaRiva Chronograph Limited

Het verplichte (!) rijtje:
Te koop

Misschien wel de ultieme chrono om de pols te hebben dobberend op een van de Italiaanse meren bijvoorbeeld Lago di Garda van te genieten. Deze mag een ander baasje hebben ivm de aanschaf van wat anders moois.

Komt met een gebruikte en hagel nieuwe Originele Hamilton croco band welke wereldwijd is uitverkocht sinds Vivian Stauffer besloot dat hij het zielig vond om croco banden te verkopen.

Ook de band waarop ik deze gedragen heb een mooie dikke Milanese is exact dezelfde rosé gouden kleur doe ik erbij.

Merk en model: Hamilton H346460
Limited: no 0119/1842
Diameter: 44 mm
Leeftijd: ca. 20 jaar
Datum waarop het in mijn bezit is gekomen(maand/jaar): 10 jaar geleden
Factuur en/of certificaat: mbt
Originele doos en/of eventuele accessoires: full set

Verzendkosten of afgehaald: beide mogelijk, voorkeur voor persoonlijke overdracht.
Conditie (krassen, werking etc): gedragen
Soort uurwerk en kaliber: chronograaf Valjoux 7750
Vraagprijs: €1.500,00

Ik heb geprobeerd zo goed mogelijk de foto’s te maken maar iPhone en mijn amateur skills doen deze prachtige klok geen recht. In het echt nog veel mooier en wie weet binnenkort om jouw of haar pols!

Als ik het horloge minder dan 6 maanden in bezit heb, verklaar ik hierbij dat mijn vraagprijs niet hoger is dan hetgeen ik er zelf voor heb betaald danwel waar ik het voor heb ingeruild.

Hierna volgt een aantal recente foto’s van het daadwerkelijke object. Indien u interesse heeft, klik dan linksboven op mijn gebruikersnaam en stuur mij een bericht. Reageren als antwoord op deze advertentie is helaas niet toegestaan (en reageren, de tekst of titel wijzigen mag ik zelf ook slechts om de andere dag).Pak deze op de dag van de Arbeid!

Ik doe er nog een mooie Hamilton stories catalogus bij!

Zondag Bevrijdingsdag up, deze wil graag een nieuwe pols! Niet eens met de prijs? Doe gerust een voorstel. Geen ruil of inruil a.u.b.

Terrasje, zonnetje, lekker drankje en deze klatser om de pols! Het kan maar zo gebeuren! Stuur een DM we komen er vast wel uit!

Up met een leuke unboxing video. Dit geeft een veel beter beeld dan mijn amateur foto skills