TK: Tudor black bay burgundy 79230R

Met enige pijn in het hart, zet ik deze te koop. Want dit is eigenlijk wel het horloge, waar het verzamelen voor mij echt mee begon. Maar helaas, hij ligt al een half jaar het grootste deel van de tijd in de kluis, dus tijd om te gaan. Want tegen mijn black bay gmt legt hij het vaak af, vanwege die emotionele waarde daar van. En zijn opvolger heeft zich inmiddels al gemeld, namelijk de explorer II. Je kan niet alles houden, dus hij mag het nest verlaten. Hopelijk vind dit dikkertje een nieuw liefdevol thuis. Want ja hij moet je wel passen.

Merk en model: Tudor black bay
Diameter: 41mm
Leeftijd: 12-09-2020
Datum waarop het in mijn bezit is gekomen(maand/jaar): 12-09-2020
Factuur en/of certificaat: alles aanwezig
Originele doos en/of eventuele accessoires: full set
Verzendkosten of afgehaald: voorkeur heeft face to face, verzenden op risico van de koper
Conditie (krassen, werking etc): gebruikt maar goede staat, ja hij heeft krassen, maar vrijwel allemaal oppervlakkig. Zou je kunnen laten polijsten, maar ach hoef jij je niet zorgen te maken over het eerste krasje. Is in 2022 weg geweest voor reparatie onder garantie en loopt sindsdien perfect. Hier heb ik aantoonbaar bewijs van.
Soort uurwerk en kaliber: MT5602
Vraagprijs: €3000
Als ik het horloge minder dan 6 maanden in bezit heb, verklaar ik hierbij dat mijn vraagprijs niet hoger is dan hetgeen ik er zelf voor heb betaald danwel waar ik het voor heb ingeruild.

Hierna volgt een aantal recente foto’s van het daadwerkelijke object. Indien u interesse heeft, klik dan linksboven op mijn gebruikersnaam en stuur mij een bericht. Reageren als antwoord op deze advertentie is helaas niet toegestaan (en reageren, de tekst of titel wijzigen mag ik zelf ook slechts om de andere dag).


27 likes

:up::arrow_up:
Van het weekend mocht hij even uit de kluis voor een gtg, nu ligt hij daar weer veilig.

:up::arrow_up: prijs naar €2800

:up::arrow_up: een goed bod doen mag altijd

1 like

:up::arrow_up:

:up::arrow_up: prijs naar €2750
Bieden is prima, maar laat het lowballen achterwegen a.u.b.

:up::arrow_up: vakantie geld is inmiddels wel binnen, dit is echt een mooie vakantie beater. Overduidelijk geen submariner die van je pols gescheurd zal worden, met de mooie rode bezel :ok_hand:t2:

1 like

:up::arrow_up: prijs naar €2700
En voor de duidelijk geen interesse in ruil deals.

:up::arrow_up: er is groeiende interesse, maar nog geen doorpakkers. Hij ligt alweer enige tijd in de kluis, te wachten op een nieuwe eigenaar.

Geen interesse in ruilen. En op lowballers wordt niet gereageerd. Zoals sommige misschien al gemerkt hebben.

4 likes

:up::arrow_up: wie neemt deze leuke black bay nog mee op vakantie? Binnenkort ga ik zelf op vakantie, dus wees er snel bij.

Zoals al eerder benoemd, geen interesse in ruilen. Op lowballers en mensen die zich eens per kwartaal hier melden wordt niet gereageerd.

En graag wel reageren als je serieus intenties hebt en over gaan wil tot kopen. Ipv dat je eerst zelf nog wat moet verkopen :wink:

1 like

:up::arrow_up: dit is de laatst voor ik op vakantie ga. Vanaf vrijdag 3 weken niet beschikbaar. Dus wees er voor vrijdag bij, want hij ligt in de kluis.

Prijs blijft het zelfde en de zelfde regels blijven van kracht, zoals genoemd in de laatste up.