(tu) De Limited Edtion 2006, uitverkocht! (tu)

De horlogeforum.nl limited edition 2006 voldoet op alle fronten aan de wensen van een limited zoals gesteld door de werkgroep, een uniek ontwerp met een unieke wijzerplaat, een prima uurwerk van een gerenommeerd merk met een lange geschiedenis voor een wel zeer aantrekkelijke prijs. En het horloge is nu definief te bestellen!

Er waren tussen de producent van het horloge en ons wat misverstanden die we aan de hand van een paar goede gesprekken gelukkig uit de wereld hebben kunnen helpen. We hebben de producent wel moeten beloven op het forum niet hun naam, een foto van het horloge of de prijs te vermelden. Dit omdat ze niet willen dat mensen gaan denken dat het horloge normaal voor zo’n lage prijs te koop is…

Hoe komt u dan nu aan informatie over het horloge en hoe kunt u het nu bestellen? Stuur een mailtje naar webmaster@horlogeforum.nl met als titel “Horlogeforum.nl Limited” en wij sturen u alle specificaties! We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn!

Meer dan de helft van de limiteds in inmiddels verkocht…

Dus als je er nog één wilt moet je snel zijn!

Sinds vanochtend is de Limited Edition 2006 uitverkocht. Een wonderbaarlijke prestatie, daar het horloge niet meer dan een paar uur openbaar is gepresenteerd.
De horloges waren al in bestelling, nu dus nog een maandje of twee wachten. Zodra bekend is op welke datum de horloges binnen komen zullen we iets daarna een meeting organiseren, niet alleen voor mensen met een Limited, voor iedere horloge enthousiasteling!