U8 eerste ervaringen

Okay hierbij zoals beloofd mijn eerste ervaringen met de smartwatch, de U8. Even voor de horlogeliefhebbers die wellicht te snel hebben gelezen: SMARTWATCH! M.a.w: heb je niets met een smartwatch sla deze topic dan gerust over :wink:

Mijn eerste ervaringen bij het uitpakken en aanzetten heb ik al gedeeld. In het kort: mooi formaat, klote kwaliteit bandje (maar zit wel lekker), handleiding waar je een vergootglas bij nodig hebt.
Om de pols:

Het horloge opgeladen geeft mooie kleurtjes en geluidjes waar de kleuter in mij blij van wordt. Foto’s zijn k.t, want zonder flits geeft het horloge teveel licht en met flits, lijkt het saai, maar okay, dit is het beginscherm:

Het horloge is heel slim dus heeft het allerlei functies die ik waarschijnlijk nooit ga gebruiken :+1:
Enkele van die functies:

Ik kreeg de bediening redelijk snel in de gaten, dus tijd en datum staan nu goed. En - al zal ik bepaalde functies nooit gebruiken - uit nieuwsgierigheid doe je dat toch. Ik slaap bijvoorbeeld 6 meter van de grond…fijn dat ik dat nu weet :smiley:

M.b.v. instructiefilmpje wat ik eerder gepost had, had ik mijn horloge vrij snel gekoppeld aan mijn mobiel, dus nu kon de fun pas echt beginnen!!
Hmmm…dat valt wat tegen… Wat kan:

  • Je hoort op je horloge dat er een bericht binnengekomen is (app, sms, messenger, etc.). In sommige situaties handig als je je telefoon niet in de buurt hebt of niet wilt pakken. In mijn geval, bijvoorbeeld als ik op de plee zit of aan de black jack tafel in het casino.
  • Je ziet het bericht niet, daar zul je dus toch weer je mobiel voor moeten pakken… :confused:
  • Een sms bericht zou je wel moeten kunnen lezen, maar dat is mij nog niet gelukt. Bij die optie staat in de display een ?
  • Je kunt prima bellen met het horloge (geinig, voel me net david hasselhof, die met kitt praat). Al je telefoongegevens zijn dus ook oproepbaar via je horloge. Heb je geen karcit dan is dit de manier om vette boetes te omzeilen :wink:
  • Muziek die op mijn mobiel staat, kan ik beluisteren en bedienen via het horloge, maar het geluid is natuurlijk niet geweldig.
  • Camera zou te bedienen moeten zijn via het horloge, maar dat is me nog niet gelukt. Maakt ook niet uit, want dat is echt een onzinnige functie.

Al met al: voor 20 euro heb ik een boel lol en in sommige situaties kan het best handig zijn. Dat was het denk ik wel zo’n beetje. Dikke doei :raising_hand_woman:

5 likes

Waar heb je de u8 gekocht ?

Via: mini in the box

Pedometer :smirk:

1 like

:grin: Ik weet ook niet zo goed wat ik met die optie aan moet…

2 opmerkingen: Smartwatches kunnen misschien verboden worden in de auto, omdat ze ook als soort van telefoon in je hand worden gezien. Tenminste daar Was onlangs hier een post over.

Die camera bediening is handig voor groepsfoto’s van een afstandje. Ipv de timer heb je nu zelf de controle.over wanneer je je foto laat maken. Bovendien kun je gelijk een paar maken om voor de zekerheid gesloten ogen te voorkomen, zonder heen en weer te moeten lopen om die timer in te moeten schakelen.

Zo.te zien.voor 20€ veel value & fun voor je centen. Proficiat!

kindertjes tellen?? :grin:

1 like

Ik heb hem ook via Mini in the box aangeschaft. Een collega van mij had er één op eBay gespot van 9 dollar. De moeite waard om te kijken.

On topic:
Leuke review. Lijkt me leuk om te proberen.

1 like

Alle functies ten spijt, vind je dat fijn zo’n groot scherm om je pols?

Is een bandje vervangen een beetje te doen?

Daar had ik inderdaad nog niet over nagedacht! :+1: Nu alleen nog effe zorgen dat ik die functie aan de praat krijg, maar ik geloof dat dat me de instellingen van mijn mobiel te maken heeft. Thnx voor de aanvulling!

1 like

Ik heb echt minipolsjes en ik vind het nog net kunnen, dus voor de gemiddelde forumbezoeker hier zal het denk ik prima kunnen.

Als je dit bandje wilt vervangen, zul je het moeten slopen denk ik. Daarna zul je er een nato of iets dergelijks omheen moeten gooien.

Gevonden ! Leuk ding veel plezier ermee :+1:

1 like

Ik heb hem echt geknepen voor je reactie :joy:

1 like

Haha ik geloof het meteen ja ( not ) :smile:

1 like

Een leuk klokje voor erbij paar weken terug ook een binnen gekregen voor €11.meer zou ik er ook niet voor over hebben.
Is gewoon een door geef luik naar je telefoon.

Ik dacht dat jij normale polsen hebt(we hebben dezelfde maat :wink: ) al die anderen die hebben er iets meer vet op :wink:

1 like

Lachen man! Verwacht de mijne komende week. Bedankt voor het delen van je ervaring :slight_smile:

1 like