Uitslag loting vrijkaarten Blancier voor Sieraad 2005 (tu)

Blancier Handmade Watches verloot via HorlogeForum.nl 3 vrijkaarten t.w.v. € 25,- per stuk voor Sieraad 2005, de Jewellery Silver Design Fair http://www.sieraad2005.nl, welke gehouden wordt van vrijdag 9 t/m zondag 11 december a.s. in de Amsterdam Rai!! Iedere kaart geeft toegang voor twee personen.

Bovendien maakt u als bezoekers van Blancier op Sieraad 2005 kans op een GRATIS Horloge-Seminar weekeinde in de Blancier Manufacture in Duitsland ter waarde van € 830,-!
Wilt u de Blancier horloges met eigen ogen zien en vasthouden en het eerste inhouse Manufacture kaliber van Blancier bewonderen maak dan van deze unieke mogelijkheid gebruik!

Hoe maakt u kans op de kaarten? Zoek het antwoord op deze vraag:

  • Vanaf welke prijs kunt u al eigenaar van een uniek, door u zelf samengesteld, mechanisch horloge worden?
    Hint: het antwoord is te vinden op http://www.blancier.com. Stuur uw antwoord naar webmaster@horlogeforum.nl en wie weet… Vergeet niet bij het inzenden van de oplossing je adres te vermelden.

De uiterste inzenddatum voor de verloting is woensdag 30 november, op 1 december worden de winnaars hier en op vrijdag 2 december via de nieuwsbrief bekend gemaakt.

Hoe maakt u kans op het GRATIS tweedaags Horloge Seminar bij de Blancier Manufacture in Mannheim waarna u uw eigen persoonlijke Blancier horloge mee naar huis mag nemen?

Kom naar Sieraad 2005 in A’dam Rai op 9, 10 of 11 december (kijk op http://www.sieraad2005.nl voor openingstijden) en bezoek Blancier Handmade Watches. Beantwoord daar de volgende vraag: Wat is de typeaanduiding van het eerste inhouse Manufacture kaliber van Blancier? Schrijf het antwoord op uw visitekaartje en geef het aan Till Lottermann of Willem Kamerman of één van de andere medewerkers. In de http://horloge.pagina.nl nieuwsbrief van 16 december maken we de winnaar bekend.

Een voorbeeld van één van de vele mogelijke modellen van Blancier met daaronder een sneek-preview van hun eerste eigen inhouse Manufacture:

(Krijgt u nog niet bijna wekelijks de nieuwsbrief van de horloge.pagina.nl? Meldt u dan aan via http://www.startpagina.nl/ov/paginanieuwsbrief/formulier.htm?horloge)

Erg leuke geste dit van Blancier.

Iedereen heel veel succes met de loterij

Ik heb inmiddels ook wat extra info over het eerste inhuis gefabriceerde uurwerk. Ik wilde het eerst vertalen maar er waren één of twee dingen waarvan ik niet wist hoe. Dus bij deze in het duits:

Blancier Manufakturkaliber gefertigt bei Lottermann & Söhne mit 3/5 anglierte Platine der Ankerradkloben ist seperat. Die Grundversion hat 18 Steine ist aber auch mit maximal 23 Steinen lieferbar. Das Kaliber lehnt sich stark an sehr frühe Lange & Söhne Uhren (vor 1880) an. Der Gangregler schwingt mit 18000 Halbschwingungen und ist Stossgesichert. Das Kaliber ist in verschiedenen Veredelungsvarianten lieferbar.

Gaat nu beginnen!
Ik zal de drie gelukkige winaars bekend maken. Mocht je gewonnen hebben maar niet naar Sierraad 2005 kunnen, laat me dat dan weten, dan verloot ik ze nog eens!

Grappig detail, Lucien mailde pas gisteravond (dus nog net op tijd):

“Ik heb normaal niet zo’n geluk met dit soort spelletjes…”

Gefeliciteerd!!!

Gefeliciteerd!!!

Gefeliciteerd!!!

Bij deze alle winnaars gefeliciteerd! Dit was nog maar het begin. Nu op naar de hoofdprijs:het winnen van een seminair in de keukens van Blancier. Succes mannen!

Gerwin

Graag wil ik de heer Kamerman van Blancier ( http://www.blancier.com ) danken voor het ter beschikking stellen van de kaarten voor Sieraad 2005 ( http://www.sieraad2005.nl ), het heeft weer geresulteerd in erg enthousiaste reacties!

Blancier is te vinden op stand 5, mocht u ze willen bezoeken en zodoende kans maken op het gratis Horloge-Seminar weekeinde in de Blancier Manufacture in Duitsland ter waarde van € 830,-!

Allen gefeliciteerd, en nu duimen dat één van jullie de volgende prijs zal binnenslepen, daar kan dan een mooi verslag van gemaakt worden :smiley:

Ruud

Hee, Dat is leuk. Heb ik ook een keer gewonnen :D:D:D

Hartelijk dank, Meneer Blancier en Henrik natuurlijk ook.

Zal zeker mijn best gaan doen om in de keukens van Blancier terecht te komen en er een mooi verslag van te maken, maar zover is het helaas nog niet…

Gefeliciteerd mannen