UITVERKOCHT horloge.pagina.nl limited edition 2005 Fortis Flieger

UITVERKOCHT

Fortis is verkozen tot de leverancier van de horloge.pagina.nl limited edition 2005 en dat mag best als een eer worden beschouwd. Een eer voor ons natuurlijk, dat een dergelijk gerenommeerd bedrijf voor en met ons wil werken. Fortis bestaat sinds 1912 toen het werd opgericht door Walter Vogt in Grenchen (Zwitserland).

Fortis is altijd een merk geweest dat vooraan heeft gelopen bij de ontwikkeling van horloges voor vliegeniers en sinds enige jaren ook de ruimtevaart. Het horloge wat u nu kunt bestellen heet dan ook niet voor niets de Fortis Flieger (nummer 595.10.41). Het horloge is uitgerust met een automatisch 25 steens ETA 2824-2 uurwerk met 28.800 halfomwentelingen per uur. Het uurwerk heeft een gangreserve van 49 uur, secondestop (hack set), datum op 3 uur, mat edelstalen kast met een doorsnede van 40 mm (gemeten zonder de kroon), gehard mineraalglas, een zwart lederen band en oplichtende wijzers en indexen voorzien van tritium. Een groot en echt stoer vliegeniershorloge!

Fortis zal speciaal voor ons een paar hele mooie en subtiele aanpassingen doen:

  • Fortis vervangt de normaal oranje secondewijzer door een rode.
  • Fortis zal, om aan te geven dat het hier om een uniek model gaat, limited edition toevoegen op de wijzerplaat onder het woord automatic in dezelfde kleur rood als de secondewijzer.
  • Fortis zal er speciaal voor ons een zichtbodem in plaatsen (in plaats van de standaard stalen geschroefde bodem) en op het glas van die zichtbodem “horloge.pagina.nl 2005” drukken.
  • Ook zal Fortis de nummers aan de linker zijkant van de kast graveren (bijvoorbeeld 10/25).

Het horloge zal er als volgt uit komen te zien:

De prijs van deze prachtige limited? Slechts € 425,-!

Het horloge is besteld in een oplage van 25 stuks. Een echt zeldzaam stuk dus. Een unieke kans om in het bezit te komen van een zeer gelimiteerd horloge van een zeer gerenommeerd bedrijf! En ervaring leert dat onze limiteds steeds meer waard worden, dus ook als belegging geen slechte investering.

Deelnemers aan eerdere limiteds hebben voorrang krijgen in keuze van een nummer. Iemand die in 2004 heeft meegedaan kan hetzelfde nummer krijgen als hij of zij in 2004 ook had. Deelnemers aan de limited 2003 die niet meededen in 2004 kunnen, als degene die dat nummer in 2004 had het niet wil, met voorrang hetzelfde nummer krijgen als in 2003.
Geef voor de zekerheid, of u nou wel of niet eerder mee heeft gedaan, een top drie van favoriete nummers op. Heeft u geen voorkeur, laat dat dan ook weten, dat is voor ons erg makkelijk.

Hoe kunt u deze horloge.pagina.nl limited edition in uw bezit krijgen? Helaas, u bent te laat, ze is UITVERKOCHT!

De uitreiking van de limiteds zal 17 december zijn (dus in ieder geval ruim op tijd voor kerst) in Utrecht, zie http://www.horlogeforum.nl/read.php?2,10271

Kunt u niet naar de uitreiking komen, kunnen wij het horloge de dag na de uitreiking aangetekend naar u toesturen of kunt u het vanaf de dag na de uitreiking komen halen in Rotterdam. Weet u al of u wel of niet kunt komen, laat dit dan ook in uw mailtje weten. Als u nu al weet dat u het horloge opgestuurd wilt krijgen kunt u gelijk € 5,75 extra overmaken, weet u het niet zeker vertrouwen wij er op dat u dit later alsnog voldoet. Aangetekende verzending gebeurt overigens op eigen risico!

Omdat de horloges al besteld en in de maak zijn kunt u tot de dag van de uitreiking of zolang de voorraad strekt, een exemplaar bestellen.

Voor degene die het horloge besteld hebben (of nog twijfelen), er zal speciaal een certificaat van echtheid en limitering worden gemaakt door Fortis zelf waarop het speciale uiterlijk beschreven zal worden en men verklaard dat de “horloge.pagina.nl” limited edition in een wereldwijde oplage van 25 stuks is vervaardigd.

En er komt waarschijnlijk nog een extraatje maar die is nog niet bevestigd…