Vierentwintig uur horloge

Hallo,
Mijn vader heeft ooit een vierentwintig uur horloge gevonden en hij wil niet meer anders. Helaas is dit horloge al een tijdje kapot ik zoek al maanden naar een nieuwe maar kan niks vinden! Hij is over een maand jarig en het lijkt me geweldig om hem dan te verassen met zoon horloge.
Weten jullie misschien waar ik het online kan vinden?
Bedankt!

bij “Bensontrade” de Glycine Airman

staan nu in de uitverkoop voor tegen de € 1300,-
dus trek je portemonnee maar vast

Je kunt ook kijken naar Russische varianten van (oa) Raketa. Mechanisch, soms een wat fout design, maar wel redelijk betaalbaar (100-200 euro)

PB verstuurd met linkje

Botta natuurlijk

Orient heeft op enkele modellen een 24 uursklok, ze hebben zelfs een kalenderhorloge. Google even op het merk en ergens bovenaan de resultaten zie je de link naar een serieuze nederlandse website die dat merk verkoopt. Succes!

lenno Schreef:

Botta natuurlijk

+1 (tu). En het zijn kwarts horloges, wat voor veel niet-horlogefanaten een voordeel is.

De Russische Raketa of Aviator. Of Botta als je het wat moderner zoekt. Mijn favoriet is Raketa met soms heel eigenwijs design. Deze is nog neutraal.
Goed te vinden op eBay (zoek op de bekende verkopers Sonnenflasche en Zenitar) en ook op poljot24.de

Kweenie of ie van einzeigers of quartz houdt, anders bestaat er ook zoiets.

Zoiets ?

http://www.reloxo.nl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=147&virtuemart_category_id=16

misschien handig om ff t ehbo lijstje door te nemen, want hoewel we weten dat t n 24 uurs horloge moet zijn, zijn er voor mij nogal wat dingen onbekend, zoals prijs, afmetingen, looks, etc.

deze vind ik ook mooi, maar kost ivt de parnis stukken meer

Deze vind ik ook geweldig:

Achterzijde

https://www.google.nl/search?q=24+hour+dial&client=safari&hl=nl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JU1mU_ywMMGvO7WjgcAG&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1024&bih=672#facrc=_