View & Review

Wat denken jullie … zou het op het nieuwe HF niet handig zijn om een vast topic te hebben waar binnen we elkaar kunnen vragen om ervaringen of plaatjes van een bepaald type / model horloge ? ( bijvoorbeeld als we iets willen aanschaffen )

Nu is alles behoorlijk versnipperd en vrij lastig terug te vinden omdat we ieder voor zich verspreid over het HF een dergelijke vraag stellen.
nu we met dit nieuwe forum scrollen i.p.v. bladeren is 1 zoekvraag genoeg
om alle reviews m.b.t. een bepaald merk op te zoeken mits dit maar zo veel mogelijk op 1 topic blijft. ( @Henrik wat denk jij er van )

grt. Gerard

Ik denk dat het wel een zooitje kan worden. Vooral als er een hoop modellen ter sprake is geweest, er niet altijd gequote wordt, etc.

Of je zou d’r een subforum voor moeten hebben. Maar aan de andere kant, als je voor meerdere onderwerpen een subforum maakt, kan het geheel weer onoverzichtelijk worden. Op WUS zat ik ook wel es te twijfelen of ik mijn vraag over een ABC horloge bij digitale horloges moest plaatsen of bij het ABC topic in Casio waar mogelijk meer specialisten op dat gebied zitten, maar misschien andere merken weer niet/minder ter sprake komen.

Precies Wing… eigenlijk bedoelde ik bij " vast topic" een "categorie"
waarin je bij aankoopplannen of gewoon nieuwsgierigheid even
in “de groep” kunt vragen naar hun ervaring of “echte” afbeelding
bij veel website’s staan van die compleet doodgefotoshopte
plaatjes / renders en een echte foto / mening is dan wel zo fijn.

maar goed ik heb het geprobeerd er is kennelijk geen animo of men snapt het voorstel niet …het zij zo.

Gelukkig kunne we deze vragen wel gewoon nog op t algemene deel plaatsen. Het is alleen wat versnipperd.