Voorstelrondje

Hallo allemaal,

Na lang te hebben meegelezen op dit leuke forum, nu besloten een kort voorstelrondje te doen: ik ben Niels, woon in Den Haag, inmiddels 34 jaar oud en helaas gezegend met kleine-meisjes-polsjes. Mijn huidige collectie is hier overigens haarfijn op aangepast:

  • Midsize Omega Seamaster (2551.80)
  • Nomos Ahoi Neomatik Atlantik (561)
  • Omega Speedmaster Reduced (3539.50)

De Seamaster is de automatische midsize versie van de Bond watch die ik in 1995 als 9-jarig ventje helemaal tof vond en wat de interesse in horloges bij mij wel heeft aangewakkerd.

De Nomos is op de standaard textile strap of op een nato mijn perfecte zomer horloge. Op leer wordt het allemaal wat meer dressy door het platte in-house uurwerk van Nomos.

De Speedmaster is afgelopen vrijdag binnen gekomen (NA!) na lang wikken en wegen tussen doorsparen voor de nieuwe 3861 Speedmaster Pro, of een (waarschijnlijk) beter passende andere chrono. Met de Speedy Reduced ben ik nu voor een horloge gegaan die het meest bij de Moonwatch in de buurt komt, perfect op m’n pols past, automatisch is, een hogere WR heeft en duizenden euro’s goedkoper is.

Tot zover de introductie, onderstaand nog een paar foto’s:

40 likes

Welkom hier.

Welkom op HF, mooie collectie heb je al.

Welkom Nielza86 !

Dat zijn 3 zwaargewichten, mooi! Welkom!

Hartelijk welkom!

Welkom, goede smaak !

mooie tijd hier :sunglasses:

Welkom en veel plezier hier!

Welkom hier, Niels!

Fijne smaak :+1::wink:

Welkom op HF Niels.

Welkom…:+1:

:wave:

welkom-home

Welkom op HF!

Welkom! mooi trio :slight_smile:

Welkom!

Welkom op het forum! Leuke verzameling zo!

Welkom :smiley: