Wat een andere band kan doen

Zijn er meer HF’ers die hun Deep Blue aktiemodelletje van Watch2Day binnen hebben gekregen?

Ik was al gewaarschuwd voor de band (sponsered by Swiffer) en inderdaad binnen 30 minuten was hij niet meer zwart. Daarom een mooie Ko strap geleend van zijn duurdere broertjes. Wat een andere band kan doen voor een horloge. Beetje retro kleurencombi.

Vind het Deep Blue zelf ook niet tegenvallen voor die prijs, goed gewicht, netjes afgewerkt met saffierglas en keramische inleg op de lunette. Prima vakantiehorloge!

[URL=http://s356.photobucket.com/user/MotoSkooly/media/Deep%20Blue%20met%20Ko%20strap_zpsqflcbljj.png.html][/URL]

8 likes

Ik had mijn Deep Blue bij een van de vorige aanbiedingen gekocht en heb er ook meteen een andere band op gezet:

5 likes

Op een bijpassend kleurtje:

2 likes

Iemand wat meer achtergrondinfo over de Deep Blue?
Ik heb er vaker wat over gelezen en begrijp dat ze bij de plakmerkspecialist worden verkocht. Is het goede kwaliteit? Welk uurwerk zit er in?

Hahaha!

1 like

Er zit een Ronda 715 uurwerk in, dat is de essential lijn van het Zwitserse Ronda. Ik vermoed dat dit de Swiss Parts versie met 1 jewel is. Ik heb 10-tallen (of meer) duikers in de verzameling gehad ook diverse met Ronda 515 of 715 nooit problemen mee gehad. Deze is netjes afgewerkt voelt goed aan. Maar uiteraard niet vergelijkbaar met een duiker van pakweg 1000,- euro (Oris Aquis e.d.) maar wel goed voor een klokje van 100 tot 200 euro.

Dat ze deze verkopen bij de Watch2Day en soortgelijk tja dat is hun keuze is ook niet mijn ding, maar liever 119,- euro betalen dan 299,- adviesprijs toch?

1 like

Mooi combi zeg!

Juist, ik begrijp dat het geen onwijs goede kwaliteit (en afwerking) is voor de prijs? Dan laat ik het toch even schieten. Foto uit de openingspost ziet er wel aardig uit trouwens. :slight_smile:

Ik heb geen idee van de kwaliteit van de goedkopere Deep Blue’s maar ik heb een Deep Blue daynight met een ETA7750 maar die is van uitstekende kwaliteit en afwerking maar dat is ook wel een hogere prijs categorie.

Ik vind de originele zwarte siliconen band op de Sea Ram wel meevallen qua stofmagneet. Doordat de oranje Deep Blue band lekker zomers overkomt, heb ik deze er op gezet:

2 likes

Je hebt gelijk, er zijn natuurlijk meerdere modellen en met een ETA Chrono is het al een heel ander verhaal. Ik was in de veronderstelling dat de vraag ging over het specifieke goedkopere model dat recent bij Watch2Day te koop was. En volgens mij was mijn bevinding dat je voor dat geld (119 euro) een goed afgewerkt horloge krijgt met goede specs.

1 like

Dan begrijp je het juist niet goed. Voor het geld ga je niks beters vinden. De standaardband is alleen nogal statisch en dat zie je op zwart.

1 like

Precies, dat wou ik ook al zeggen, deze specs voor dit geld is meer dan prima!
Ik heb er zelf ook een gehad. :wink: