Watchco

Hallo,

eerst zal ik mij maar even voorstellen. Ik ben SAND72 en ik draag het omega virus allang met mij mee en sinds kort ben ik ik de trotste eigenaar van mijn felbegeerde eerste OMEGA SPEEDMASTER PRO. Nu het hek als het ware van de dam is, ben ik mij aan het orienteren voor een SEAMASTER (specifiek een 300 uit de jaren 60).

Helaas is het aanbod (het verbaasde mij in eerste instantie dat dit type zo moeilijk te vinden zijn -zeker als je ze vergelijkt met dat van de SPEEDY) vrij beperkt.

Nou ben ik op WATCHCO in Australia terechtgekomen. Heeft iemand ervaring over deze onderneming, worden hier horloges gerestaureerd?

Alvast bedankt voor het antwoord.

Geweldige site trouwens. Een nadeel; het werkt wel een beetje verslavend

Hallo sand72, welkom op dit forum.

Zelf heb ik geen ervaring met deze handelaar, maar volgens mij is één van de zaken in de wereld voor Omega onderdelen.
Wellicht kunnen ander forum leden er meer over vertellen.

Beste sand72,

Ken dit bedrijf absoluut niet, maar ik woon in Australië; als je me het adres geeft, kan ik misschien eens voor je kijken of het een “echt” bedrijf is.

Groeten,

R

Hallo sand72,

Allereerst welkom op dit forum.
Ik wens je veel plezier hier.

Met je vraag kan ik je niet helpen, maar er zijn er vast die het wel kunnen.

Met vriendelijke groet,

Herman Slaghuis

Eeey Sand,

Watchco is een bedrijf gespecialiseerd in de restauratie van Omega’s.
Ik heb er diverse keren zaken mee gedaan en dit gaat altijd zeer goed. Eén keer iets misgegaan, en dat is uiterst correct opgelost.

Naar mijn idee dus ene betrouwbaar adres.

Bas

Watchco is voormalig importeur voor Omega in Australië. Inmiddels verkopen en restaureren ze Omega’s, verkopen NOS onderdelen en knutselen ze Omega’s in elkaar uit NOS onderdelen. Ze proberen deze te slijten als zijnde NOS horloges. Qua onderdelen klopt dit (meestal), qua originaliteit absoluut niet.