Welke seamaster 300(M)

Beste leden,

Zou graag jullie mening horen.
Naast mijn dagelijkse toolwatch, skx007, en mijn meer geklede Tissot Visodate wil ik nu een echte grote mensen horloge kopen.
Mijn keuze is op de Omega seamaster 300 diver gevallen maar ik ben er niet uit welke. De nieuwe met 8800 of een jong gebruikte met 2500 caliber. Diameter en dikte verschil, beter uurwerk, zeg het maar. En ga ik dan voor blauw of zwart. Dilemma en wellicht luxe probleem maar ben er toch mee bezig.
Ik hoor graag jullie ervaringen, meningen of suggesties.
Alvast hartelijk dank.

Groetjes, Jaap.

7 likes

Ik ben erg gecharmeerd van de blauwe 41mm met de strak blauwe plaat. Al is de wave dial ook erg gaaf, maakt hem ook weer af. Maar de 41mm versie vind wel net wat meer ‘clean’ en strak, dus qua uiterlijk zou ik voor die gaan.

En blauw past beter bij de seamaster dan zwart. Al is zwart wel weer beter met allerlei bandjes en meer dressy. Toch zou ik zeggen blauw en 41mm :+1:

1 like

Deze:

En gewoon! Omdat ie zo lekker is! :wink:

11 likes

De Seamaster 300 :ok_hand:

18 likes

Zo veel horloges…zo veel keus.
Volg je gevoel :grinning:

11 likes

Ik zou als ik jou was sowieso voor de nieuwste 300m gaan. Echt een geweldig horloge. De brouwkwaliteit doet niet onder voor een Rolex Sub.

Of je voor de zwarte of blauwe moet gaan… Ik vind ze eigenlijk beide gaaf. Ik heb nu de blauwe omdat de zwarte teveel leek op de SD43 kwa kleurstelling. Maar de zwarte is even gaaf.

Succes!

16 likes

Ja cool! Zie ze weinig en snap niet waarom eigenlijk

1 like

Die seamaster zijn gewoon heel mooi.
Heb de oude James bond en de chrono.
Beide nog steeds prachtig.

1 like

Ja deze is heel gaaf!

1 like

Wat mij betreft de mooiste Omega Seamaster :heart_eyes::ok_hand::ok_hand:

1 like

Agree!

1 like

Deze ook gepast toen ik een Seamaster wilde aanschaffen, maar kon mij niet bekoren.

Zeker niet toen ik de 300 om de pols had gehad. De 300 is gewoon een veel robuuster horloge en ziet er te gek uit, zonder een escape knop links

4 likes

Heeft hij wel een enter? Anders hoef ik hem niet.

2 likes

Ik heb zelf de omega seamaster 300 co-axial gehad. Echt een top horloge, perfecte formaat en prachtige looks. Enige nadeel vond ik de PCL, was voor mij iets te “shiny”. Sommige mensen storen zich ook aan de faux patina maar dit valt echt goed mee als je het horloge in het echt ziet!

Veel succes!

Nog enkele foto’s van mijn ex.

2 likes

Wordt door mij op dit moment zeer weinig gedragen. Soms denk ik “verkopen die hap”, maar als hij dan toch weer even om de pols zit is het toch ook weer. :heart_eyes:

6 likes

Wowww zoveel reacties in zo’n korte tijd had ik niet verwacht, dank jullie wel allemaal. Ik neig toch wel naar de blauwe maar weet niet of die wave nadrukkelijk aanwezig is. Stoort dat niet?

Dat vind ik nou net wel bij 'm passen. Foto’s gezen van één met een geheel geborstelde band , en het past 'm niet. Het is echt een “dressy duiker” met klasse.
Ik ga 'm gewoon weer ff tevoorschijn trekken. :grin:

De nieuwe blauwe is echt prachtig, maar ik wil een lans breken voor de Planet Ocean.

Dit is een ouder model, maar de nieuwe zijn ook heel knap!

7 likes

Mag ik zeggen dat je een uitstekende keuze gaat maken? Je kan niet de mist in gaan met een Omega Seamaster Professional 300M. Dus welke variant je ook kiest, je gaat er heel veel plezier van hebben. Groeten van de vreemde eend in de bijt:

22 likes

Blauw met een beetje goud.

Groetjes.

11 likes