Welke vintage had je willen dragen vandaag?

Nu ik bijna een jaar rondneus op ons mooie forum, gaat mijn interesse steeds meer uit naar vintage. Rondkijken naar moderne horloges heb ik best een tijdje gedaan (eigenlijk al vanaf mijn 18e), maar kopen bijna niet. Ik merk dat ik op het forum ook bijna niet meer buiten de vintage-hoek kom. Een onderdeel in algemene horlogepraat dat ik hier mis is een plek om lekker te dromen over dat ene (onbereikbare) vintage horloge, of gewoon over die mooie vintage die je voorbij ziet komen, maar even niet kunt kopen. Ik persoonlijk zie ze nog behoorlijk vliegen en flipper continu op en neer tussen al het moois en bijzonders dat er te koop is. Laat dit dus vooral een plek zijn om vintage horloges te delen die je (nog) niet in bezit hebt, maar die wel leuk zijn om te delen. Absoluut niet alleen voor “grail materiaal”, maar vooral ook voor die bijzondere vintage stukken die je graag wil delen.

Zo kwam ik zojuist deze tegen. Ik ben de laatste tijd nogal in de Omega-stemming sinds de aankoop van mijn Seamaster Cosmic. De omega Geneve kan mij over het algemeen niet echt bekoren; ik vind hem nogal saai. Deze daarentegen vind ik wel fraai en was ik persoonlijk ook nog nooit tegengekomen.

Iets anders dat ik me net bedenk. Misschien ook leuk om te posten welk horloge je net niet hebt gekocht. Zo liep ik laatst deze helaas net mis bij een veiling op Ebay:

4 likes

https://shop.timeless.li/Certina-DS-2-Super-PH1000M-Vintage-Diver_2

1 like

Doe ik er ook nog eentje:

Speedy! Hopelijk binnenkort :smirk:

4 likes

Daar kan ik vandaag kort over zijn: dat ding van @HanDavinci

Oef oef wat een exemplaar

2 likes

Haha! Als je een keer in West-Duitsland (Twente) bent, stuur je maar een berichtje :v:t2:

1 like

Mag ik dan deze?

5 likes

Of deze, ik twijfel…

4 likes

oef, die UG tri-dompax is wel zeer fraai.
gaat alleen niet helemaal lekker met die dagschijf :wink:

1 like

poehee, dat ding is inderdaad wel erg mint. Prachtige exemplaar!

1 like

Lekker feaut.

1 like

Als hij m maar wel op leer houdt !
Die gouden bracelet heeft een veel te hoog Kijkshop-gehalte…