Wie kan wijzerplaat pootje solderen?

Ik heb de spullen en de ervaring niet… en ik wil liever niet aan de slag met dubbelzijdig plakband, fotolijm of loctite. Is er iemand in de omgeving Leiden die mij kan helpen met een nieuw pootje voor een Valjou7751-wijzerplaat? Of kent iemand de juiste vakman of hobbyist voor dit klusje?

Dank, Ton

Wijzerplaat poten worden niet meer gesoldeerd maar met een laserlas vast gezet, dit voorkomt verkleuring van de wijzerplaat behalve bij platen minder dan 0,40 mm dik
Op zoek gaan naar een gerenommeerd bedrijf die zaken doet met een specialist die dit kan verzorgen er zijn er bij mijn weten twee in Nederland.

Groeten Jeroen

2 likes

Century time in Yerseke maakt dit weer tip-top in orde

2 likes

Dag Royke, dank, ik heb hen bericht met foto gestuurd

1 like

Jeroen, de namen van die twee partijen zouden helpen, ken je deze? De horlogemakers waar ik geweest ben zijn gewend gewoon nieuwe platen te bestellen, hun oude contacten die dit werk deden bleken niet meer te bestaan, met pensioen, etc. Gr. Ton

1 like

Een goede Goudsmit moet dit toch kunnen?

Ik werk ook altijd met Century time levert perfect werk.

Doe dat maar niet die branden gaten in je wijzerplaat :sob: is echt een specialisatie en de gemiddelde goudsmid heeft geen laser las apparaat en moet dan ook nog de juiste sterkte instelling nog vinden.

1 like

Passend voorstel van Century Time ontvangen

2 likes