Wie kent dit merk

Ik heb een zwitsers holge met eta 7750 kaliber.Kent iemand het merk of is dit een limited item?Henri
www.pix-hoster.com/img.php?id=
http://www.pix-hoster.com/img.php?id=001jpu83][img=http://www.pix-hoster.com/upload/001jpu83.jpg
001jpu83

geen idee waar dat logo op jouw horloge voor staat, maar ik heb een (zo te zien) identiek horloge in gouden uitvoering, gemaakt door Berney Blondeau:

Groet,
Paul

Nog nooit gezien. Maar wel een mooi horloge. Het lijken twee J’s?

Degene van wie ik hem kocht vertelde dat het een juweliers jublieum special edition zou zijn.Ik heb een foto gestuurd naar berney bondeau.Ik wacht wel af.Heeft U nog suggesties? Graag!!
Ik heb tevens eens uitgeprobeerd het advies om een foto te plaatsen met pix-hoster.Is zelfs mij gelukt.Bedankt aan de tipgever

Inderdaad een mooi horloge! (tu) Tja, twee J’s? Of een J en een W. Geen idee…
Misschien een overbodige vraag, maar vind je ook geen aanknopingspunt op de achterkant van het horloge? Misschien staat de merknaam op het deksel maar is het je gewoon nog niet opgevallen! :slight_smile:

Een andere optie is dat je 't horloge opent en kijkt of de binnenkant antwoorden biedt (bij twijfel laat je dat doen door een kenner - die zijn er hier op dit forum vast wel).

Dan is het duidelijk. Dit horloge is speciaal gemaakt voor “Juweliers Jublieum”, vandaar het logo van de twee J’s. Wat dat verder is weet ik ook niet, lijkt mij een organisatie.
Je kunt namelijk merkloze horloges bestellen, bij veel verschillende aanbieders, met je eigen opdruk. Neem als voorbeeld http://www.chronowatches.nl/. Daar kun je een mooi zwitsers horloge bestellen met bijvoorbeeld je eigen naam er op. Misschien dat iemand over 30 jaar op horlogeforum.nl dan met de vraag komt: “Ik heb een witsers holge met eta 7750 kaliber. Kent iemand het merk “henri” of is dit een limited item?” :smiley:

misschien iets voor de next limited edition met het logo HF van horlogeforum.?