Wie weet er een goed / betrouwbaar / niet al te duur adres voor horlogeonderdelen?

Wie heeft er een goede tip voor een verkoopadres waar je voor onder andere een Rolex Submariner (en andere horloges) onderdelen kunt kopen?
Een betrouwbaar adres met goede kwaliteitsonderdelen, uitgebreid assortiment, die ook nog eens niet al te duur is en redelijk snel kan leveren zeg maar… (wat een eisen hè…)

Ciao,
Ralph

Daar zoek ik al jaren naar. :smiley:
Je mag blij zijn als je eregens je gevraagt onderdeel vind.
Voor Rolex en andere manufacturen kan je nergens iets krijgen, alleen met het uurwerk te zenden naar de fabriek langs een officiele daeler om en met een enorme factuur als gevolg.
Daarom de gouden raad " bezint eer je begint" en denk na vooralleer een manufactuur aan te schaffen.
Zie een vroegere posting waarin de europese vereniging van horlogemakers een petitie doen tegen deze monopolisering van de maunufacturen. Kan zo direct de link niet vinden.

Hier de link; http://www.horlogeforum.nl/read.php?2,5834,5834#msg-5834

ik vind het wel eenn interesant item, want op zich is het natuurlijk handig en waarom zouden ze het niet doen , van hun kant uit gezien.
maar als je leest dat ze wijzers en wijzerplaten wissel ongevraagd heb ik hier wel vraag tekens bij het goed bedoelde hoog houden van kwaliteit, want je zult daar toch van op de hoogte moeten worden gebracht , lijkt me.

en ik heb gelezen dat eta ik dacht vanaf 2010 geen uurwerken meer hoeft / maakt voor derde buiten de swatch group, als ze dan de onderdelen levering stopzetten , zullen ze het nog druk krijgen met onderhoud omdat nu in ik durf geen aantal % te noemen maar vrij veel klokkies eta uurwerken zitten.

http://cousinsuk.com/default.aspx

Ga naar Watch parts branded.

Ik weet niet of je hier iets aan hebt.
Probeer het maar.