Williamc

Na zeer veel sympathiek contact met William via HF (ik geloof dat er 86 berichten overheen gegaan zijn :slight_smile: ) ben ik gisteren naar Limburg gereden om zijn Marathon JSAR te bekijken en over te nemen. William is een zeer toegankelijke en vriendelijke man en schenkt een heerlijke kop koffie. Ongemerkt toch weer 45 minuten aan tafel zitten kletsen over horloges, wensen en nog wat horloges uit zijn collectie bekeken en besproken. Je hebt dan nooit tijd genoeg. Fijn dat er nog mensen zijn die de tijd nemen en gelijkgestemd zijn. Zaken doen met William is een aanrader en zonder risico, het horloge is exact als beschreven en hij draagt ze imho zorgvuldig. @williamc bedankt en heel veel succes met het verwezenlijken van je horlogedroom!

1 like

Leuke deal gedaan met @williamc, aanrader

2 likes

Bijzonder prettig contact gehad met William aka @williamc.
De koop was snel beklonken en de overschrijving werd snel verricht.

No nonsense deal! Voor herhaling vatbaar :ok_hand:t2:

1 like

Leuke deal gesloten met @williamc.
Goed verpakt, snel verzonden en horloge als omschreven.
Topper :+1:

1 like

Horloge verkocht aan @williamc. Lekker snel en probleemloos, op naar de volgende keer!

1 like

Gekocht van @williamc.
Snelle deal. Aangenaam contact. Horloge snel ontvangen en zoals omschreven.
Perfect !

1 like

En voor de 2e keer een probleemloze transactie gedaan met @williamc! Goed verpakt, snel verstuurd……zoals het moet. Aanrader!

1 like

Een mooie seiko 5 van @williamc over gekocht. Deal was snel rond en pakketje was goed ingepakt. Tevens snel op de post gedaan waardoor snel in huis! Kortom alles tip top!