Win een 8 daagse toegangskaart voor Baselworld!

Bensontrade wil graag een 8 daagse toegangskaart voor Baselworld verloten en daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!
BensonTrade is sinds 2,5 jaar actief op de horlogemarkt. Via hun website http://www.bensontrade.nl bieden zij diverse merken aan. Daarbij vertegenwoordigen ze een viertal horlogemerken in Nederland, België, Luxemburg en Engeland.

Baselworld is de horlogebeurs die eens per jaar in Bazel, Zwitserland, gehouden wordt, ook wel het Mekka voor de horlogeliefhebber genoemd. De beurs is van 3 tot en met 10 april 2008 en met de kaart van Bensontrade heb je gedurende deze hele periode gratis toegang. Je hoeft er alleen nog maar naartoe te rijden/vliegen!

Wat moet je doen om deze toegangskaart te winnen? Stuur het juiste antwoord op de volgende vraag naar webmaster@horlogeforum.nl:

  • Wat is de afmeting van de doorsnede van het “Iceberg IC 631-11” horloge in mm?

Het antwoord op deze vraag kunt u o.a. vinden op http://www.bensontrade.nl ;), succes bij de beantwoording!
Op 26 maart 2008 is de inzendingstop, op 27 maart zal de winnaar hier bekend worden gemaakt. Trekking van de winnaar gaat als volgt: alle mailtjes zullen op volgorde van binnenkomst op een rijtje worden gezet en er zal door een automatische nummergenerator het nummer van de winnaar worden gekozen. Bent u bijvoorbeeld de 22e inzender en de nummergenerator komt met 22… heeft u gewonnen!

Let op!

  • Één (1) inschrijving per persoon/adres.
  • Vergeet niet uw adres in uw mailtje te vermelden, uw adresgegevens zullen niet aan derden worden verstrekt of worden gebruikt voor andere doeleinden dan het toesturen van de prijs mocht u de winnaar zijn.
  • Antwoorden dus mailen naar webmaster@horlogeforum.nl, niet naar een andere emailadres, niet hier op het forum en niet per PB.

Er is één verzoek, als u niet van plan bent naar Baselworld te gaan (met of zonder kaart) en u ook niemand kent die u blij kunt maken met deze kaart, geef dan aan bij de beantwoording dat u buiten mededinging meedoet.

Als de winnaar van plan is om slechts één of twee dagen te gaan, zou hij/zij dan contact met mij op willen nemen. Ik neem hem dan graag van je over en hij/zij krijgt mijn (1 daagse) kaarten, ik ben er namelijk 4 dagen.

volgt vandaag!

Ik ben bijna twee weken op vakantie geweest (Zwitserland, waar anders?) en ben nu door een enorme berg mail aan het worstelen. Daar zitten ook nog oplossingen voor de prijsvraag tussen… Dus nog even geduld aub!

trommel de trommel…

Huib van der K.!

Van harte met het winnen van het 8 daagse entreebewijs Huib, ter beschikking gesteld door http://www.bensontrade.nl/! Je krijgt het zsm toegestuurd.
Ik wil BensonTrade hartelijk danken voor het sponsoren van deze prijsvraag, ga allemaal nog eens kijken op hun website http://www.bensontrade.nl/ zou ik zeggen!

Iedereen die niet heeft gewonnen hartelijk dank voor het deelnemen en tot de volgende prijsvraag!

Ook een prijsvraag sponsoren? Stuur mij een pb of mail: webmaster@horlogeforum.nl!

…en mocht je 3 dagen of minder gebruik willen maken van je kaart dan wil ik hem graag ruilen met de 3 dagen kaart die ik heb. In ieder geval veel plezier daar in Basel en wie weet zien we elkaar.

Mijn beste,

Huib, Van harte gefeliciteerd met deze opzienbarende prijs.
Maak er een paar interessante dagen van. En laat ons, als thuisblijvers, middels een fraai verslag een verhelderende indruk krijgen van wat zich daar in Basel allemaal afspeelt. :wink:

Orologio Signaturis Temporis

Hallo Huib,

Van harte! Geniet er maar van.

Groet,
Alex

Hiep hiep Hoera
Gefeliciteerd en geniet ervan
en laat ons erna ook genieten …

Hallo allemaal,

Tja, ik zet net de tv aan en zie iets van de postcodeloterij voorbij komen. Denk ik: ik win ook nooit eens wat.
Toch wel dus.
Bedankt voor al jullie felicitaties!

Huib

Gefeliciteerd met de prijs! Ik wens je een prettig verblijf in Bazel toe(tu)!

Groeten, Tom Vreeken.