WristCandy

Vanmiddag kwam Jeroen zijn vers gereviseerde 1603 ophalen; de credits voor de snelle financiele afwikkeling van de servicebeurt gaan nog naar @Flipperkast - het was een niet-standaard transactie zeg maar. :wink:

Jeroen was mij dus niets verschuldigd, maar had toch een mooi flesje meegenomen. Prima communicatie en goeie vent; en deze DJ inderdaad niet meer wegdoen he! :sunglasses:

Zeker aanbevolen. :+1:

3 likes

Twee horloges verkocht aan Jeroen en ik kan enkel deze koper aanbevelen. Ontzettend correcte communicatie en een razendsnelle betaling die ik dan op mijn beurt beloond heb met een snelle verzending! :slight_smile:

Band verkocht aan Jeroen. Snelle betaling en vlotte communicatie

1 like

Sinn sluiting overgenomen van Jeroen.
De man heeft aandelen bij de Nationale Duct Tape fabrieken in Schubbekutveen denk ik, want wat kan hij goed inpakken :+1:

Top gozert en naar het schijnt een echte Fries, dus een absolute aanwinst voor dit mooie forum.

1 like

Prima deal met triplock, prettig contact prachtige band overgenomen

Net mijn SMPc verkocht. Duidelijke communicatie via pb en telefoon. Daarna mooi op tijd komen opdagen. Een man van zijn woord. En het belangrijkste, gewoon een leuke ontmoeting en gezellige babbel. Thx Jeroen

1 like

Horloge verkocht aan Jeroen. Prettig en vlot contact, snel besluit en prima afgehandeld. Bedankt Jeroen voor een plezierige transactie!

2 likes

Meerdere malen top geholpen door Jeroen!
Keep up the good work.

:kissing_heart::wave:

2 likes

Gisteren een leuke deal gesloten met Jeroen. Ik zag een Squale horloge voorbij komen op MP via ‘Wrist Candy’ en legde de link met Jeroen, die inmiddels een eigen bedrijfje begonnen is in de horloge business :+1:t2:

S’middags contact gehad en in de avond tevreden (als eerste klant !) naar huis gereden met een prachtige Squale om de pols.

Jeroen bedankt, het was een leuke, gezellige deal en zal vast ook niet de laatste zijn :grimacing:. Dus wat mij betreft een aanrader :ok_hand:t2:

8 likes

Vandaag een leuke deal gesloten met Jeroen.
Wat een beauty mensen deze Squale Rootbeer, magnifieke kleur ten top. Bedankt Jeroen voor dit horloge, gezellige klets en heerlijke koffie. Succes met Wrist Candy, maar dat gaat goed komen. Hier een impressie van deze geweldenaar.

11 likes

Veel plezier ermee, was zeker gezellig!

3 likes

Ik had hier een topic geopend voor een goede tip voor een nieuwe Tudor Black Bay 41. Van een aantal formummers enkele tips gekregen, maar de juiste zat er niet tussen.
Toen tipte Triplock me dat een zo goed als nieuwe op het Uhrform te koop stond voor een hele scherpe prijs.
Ik ben daar geen lid, Jeroen wel.
Hij was zo vriendelijk om mijn gegevens door te geven en mijn betrouwbaarheid te bevestigen.
Daardoor een mooie deal kunnen doen.

Nogmaals dank ! :+1:t3:

3 likes

Prachtige Seamaster bij Jeroen gekocht, hij kwam deze zelfs brengen.
Leuke deal gemaakt, ook de band is netjes op maat gemaakt en gezellig gepraat. Echt top! Jeroen bedankt :slight_smile: :+1:

1 like

Inderdaad! Jeroen is heel behulpzaam, kan ik zeggen. Ik wilde een refund voor een limited en dat kon alleen per Paypal. Had ik niet. Jeroen hielp mij uit de brand en in minder dan een paar uur stond het geld al op mijn rekening. Chapeau!!! (Inmiddels heb ik nu ook een Paypal account en dat is zo ontzettend handig. Ik begrijp me zelf niet zo goed hoe ik daar ooit bezwaar tegen had.)

1 like

Squale 1545 overgenomen van Jeroen.
Mooi verpakt; snel verzonden; zeer leuke prijs en een heel aangename afhandeling.
100% tevreden! :star::star::star::star::star:

3 likes

Vandaag een mooie ruil gemaakt met Jeroen. Gezellige ontmoeting en snelle en fijne afhandeling. Aanrader.

1 like

Vandaag een mooi horloge bij Jeroen opgehaald.
Precies zoals omschreven, aardige kerel en een vlotte deal.
Aanrader!

1 like

Al gezegd dat Jeroen een topgozert is?

Check , maar humor heeft hij zeker ook.
Hij bemiddeld vaak voor mij als er iets op het uhrforum te koop is.

Dan komt het dus zo aan bij mij.

:joy::joy::joy:
Geniaal gewoon!
:kissing_heart:

24 likes

:joy::joy::joy::joy:

2 likes

Horloge verkocht aan Jeroen. Met Jeroen is het prima ‘dealen’. Super snelle betaling en duidelijke prettige communicatie :+1::+1:

1 like