Crownguard

Prima adres, snelle en duidelijke reacties, leuk zaken te hebben gedaan! Aanrader👍

1 like

Heel fijn zaken gedaan met @Crownguard. Zoals hier al meermaals is gezegd, zeer professioneel en super snel en correct met de communicatie. En het belangrijkste, betrouwbaar. Hier dus een fan erbij :star_struck:

1 like

Goede deal gedaan met Ramón @Crownguard. Erg vriendelijk ontvangen op zijn mooi ingerichte kantoor en onder het genot van een lekkere kop koffie het horloge mogen bewonderen. Enthousiaste gepassioneerde horlogeliefhebber we hebben een leuk gesprek gehad.

Ook hier een tevreden klant!

Thnx Ramón en graag tot een volgende keer!

2 likes

Bedankt Ramón, nieuwe 126610LN kunnen kopen voor een mooie prijs. Goed en vriendelijke ontvangen, zou Ramón zeker aanraden.

Gr michiel

5 likes

Goede ervaring met @Crownguard, zeker een aanrader. :+1:

3 likes

Vandaag bij Ramon (@Crownguard) geweest, leuk gesprek gehad over (uiteraard) horloges en een leuke deal kunnen sluiten, helemaal happy met mijn nieuwe Speedmaster Racing. Heldere communicatie, kortom een vertrouwd adres, de ligging van zijn bedrijf straalt ook vertrouwen uit, zeer netjes en vooral veilig.

3 likes
5 likes

Vorige week bij Ramon langs geweest voor mijn aankoop. Van te voren goede communicatie en achteraf ook goed te bereiken. Top ervaring en zal zeker terug komen. Voor iedereen aan te raden :smiley:

3 likes

Ik was op zoek naar een schakel voor mijn Datejust. Via een “gezocht-topic”, die ik was gestart, uiteindelijk een reactie gekregen van Ramon.
De dag erop lag de schakel op de mat.
Prima afhandeling en ook nog eens voor een prima prijs.

3 likes

Vandaag bij Ramón op bezoek geweest. Vorige week zijn we met elkaar in contact gekomen in navolging op mijn zoektocht voor de juiste Submariner 124060. Na prettige communicatie in het voortraject werd ik vandaag welkom geheten te Eindhoven. Na wat uitleg en lekkere koffie werden de zaken afgehandeld en werd de Sub uit de stickers gehaald en op maat gemaakt. Helemaal top de service van Ramón en hij zal zeker de eerste zijn om in contact te komen mocht er een vervolgaankoop plaats gaan vinden.

4 likes

Afgelopen maandag een BB58 opgehaald bij @Crownguard. Vlotte communicatie en een leuk gesprek op locatie. Aan ieder aan te bevelen. Horloge in topstaat, precies zoals beschreven. Bedankt en tot de volgende!

4 likes

Vandaag bij Ramon op bezoek geweest en een Explorer 124270 gekocht.
2 dagen geleden 's avonds gemaild met het bericht dat ik interesse had om het horloge aan te kopen, de volgende dag gelijk snelle reactie en binnen no-time een afspraak gepland.
Op locatie een leuk gesprek gehad over verschillende horloges. Het horloge wat als nieuw stond beschreven komt volledig overeen met deze beschrijving, geen krasje op te vinden.
Nog een flesje water en een chocolaatje voor de terugweg meegekregen.
Kortom, een zeer goede ervaring.

6 likes

Thanks Frankyy, geniet ervan! Leuk om weer een horloge liefhebber te ontmoeten. :ok_hand:

Van de week met mijn zoontje (5) bij Ramon op bezoek geweest voor een nieuwe aankoop. Derde keer dat ik bij Ramon kom en wederom prima ervaring. Ondanks dat mijn zoontje zijn geduld niet oneindig was en hij het nodig vond een scheet te laten in Ramon zijn heiligdom was het een een geslaagd bezoek. @Crownguard bedankt en we weten beiden: tot de volgende keer.

7 likes

Horloge gekocht bij Ramon. Snel in het contact en dito verzending. Prima ervaring!

2 likes

Afgelopen donderdag (2-11-'23) weer eens bij Ramon langs geweest, wat al best weer een tijdje terug was.
Ontvangst en gesprekken, zeker ook persoonlijke ditjes en datjes, zijn altijd als zeer prettig en fijn vriendschappelijk te omschrijven. Top dus.
Na zo’n drie kwartier "de wereld " weer eens te hebben doorgenomen vertrokken met en prachtige DJ , witte wijzerplaat en in two-tone staal/rosegold. :star_struck:

Bedankt weer Ramon, (@Crownguard) en misschien als dingen weer gaan “kriebelen” tot gauw. :wave: :wave: :ok_hand:

Cheers. :clinking_glasses:

1 like

Dank je El!! Een review om te blijven lezen. :raised_hands:
Geniet er weer van

1 like

Voor de eerste keer in al die jaren dan toch eindelijk een keer bij Ramon langs geweest. Snel en prettig contact op voorhand en hartelijk ontvangen in de avonduren.
Goede koffie, gaaf kantoor, maar vooral een prettige ervaring rijker weer. Nogmaals bedankt @Crownguard voor de soepele deal en zeker tot een volgende keer!

1 like

Het was weer zover. :sweat_smile:

Ramon :crazy_face:, altijd weer met z’n mooie “speeltjes” :smiley:

Een aantal keren per week bekijk ik altijd @crownguard 's website. En deze keer was er weer een zeer aanlokkelijke aanbieding verschenen. Namelijk een Omega Seamaster 1948 LTD (max aantal,1948, in deze uitvoering) stond twee dagen op de site, en ik was om.

Hoe cool kan een “Seamaster” worden, of in dit mss wel geval zijn geweest.

Ontvangst en gesprekken, zeker ook persoonlijke ditjes en datjes, zijn altijd als zeer prettig en fijn vriendschappelijk te omschrijven. Top dus.

Een krap uurtje verder stond ik weer buiten met een smile “van hier tot aan Tokio” :slightly_smiling_face: op mijn gezicht.
Wat een blijvende klassieker.

Dus , wederom bedankt Ramon !!!

Elfredo :wave:

5 likes

@watchup Watchup El! super om te lezen met een smile op mn gezicht van hier tot Tokyo. THX!

1 like