Eindelijk besteld.

Om toch eindelijk eens rust in mijn hoofd te krijgen heb ik de knoop doorgehakt en vorige week de Omega Speedmaster hesalite met stalen band besteld.
Heb overwogen vanwege de kosten eerder een Meistersinger of een Oris te kopen, maar omdat ik bang ben spijt te krijgen toch voor de Speedmaster gekozen. Mijn geduld wordt wel op de proef gesteld want de leverdatum zal pas eind maart zijn, deze Speedmaster was niet meer op voorraad er staan er meer in bestelling.

Groetjes Richard,

21 likes

Misschien zit het wel mee en komt het nog wat eerder… Staat ook nog op mijn shortlist, ik neem aan dat we straks wat mooie plaatjes te zien krijgen :wink:

Goeie keus! :sunglasses:

Ben je ook bij Van willigen gaan sjoppen? Meer HF’ers zitten er op te wachten. :wink:

1 like

De Speedmaster heb ik besteld bij van Willegen na de tip hier op het forum over de korting de knoop doorgehakt en besteld.

4 likes

Alvast veel plezier bij de voorpret Richard! Ik heb hem zelf sinds eind december en ben er nog steeds héél erg blij mee. Mooi horloge hoor. :heart_eyes:

Mooie aankoop!

Mooi uitgebreid stuk heb je geschreven met mooie foto’s, begin nu al ongeduldig te worden.

Richard,

1 like

Top :ok_hand:t2: Fantastisch horloge met mooie korting.
Voor die prijs komt er niets in de buurt.
Zelf heb ik een wat oudere (2009) op leer. Draag ik in de herfst en winter non stop.

Succes met wachten :muscle:t2:🥴

1 like

Met lederen band is die ook mooi zou ik later er wel bij willen hebben, of het dan een originele band zal worden weet ik niet deze is pittig aan de prijs heb ik begrepen.

1 like

Hij kan z’n beetje met alles, dus ik zou geen origineel omega bandje kopen. Gewoon lekker afwisselen, nato’s kunnen ook heel goed natuurlijk.

De standaard kleur leren band is zwart maar roodbruin lijkt me ook mooi staan. Maar als hij binnen is eerst voorlopig met de mooie stalen band dragen.

1 like

Echt met alle kleuren te combineren… Zwart, bruin, blauw groen en ook alle mogelijke materialen leer, nylon, perlon enz enz

Mooi horloge! Proficiat met de aankoop

Goede keuze ! draag hem zelf op een Shell Cordovan in bruin