Het meeste geschikte om je pols met dit weer

Das alleen maar handig met dit weer :sunglasses:

1 like

Vandaag af en toe een buitje. Daarbij is deze met de combiband een hele fijne met warm weer/vakantie/klussen/verhuizen/etc.

Het is dat ik nog veel andere horloges heb en wild ben van vintage…

1 like

Ik werd op het spoor gezet door de standaard strap op de Turtle (dankzij de Fiffer van @Marnixmoed), die was onverwacht voor mij toch de meest comfortabele van de hele reeks nato’s en staal die er intussen bij zit.
Toen de stoute schoenen aangetrokken en 2 setjes gekocht bij bartonwatchstraps punt com.
Je merkt niet eens dat er een bandje aan je horloge zit, licht voorgevormd bij de lugs, heeft een uitstekend systeem om de keepers niet te laten schuiven en snelwissel-pins. Kan je ook combineren met leer en canvas :wink:

2 likes

Misschien ga ik binnenkort toch een keer aan De “Seiko” een duiker, waarmee ik dan ook wil gaan zwemmen. Dat lijkt me dan een ideale gelegenheid om rubber uit te proberen. Vorige week heb ik een paar keer in zee gezwommen en hoewel m’n Omega SMPc er voor gemaakt is, heb ik hem niet om gedaan (Hollandse zuinigheid?:grinning:).

6 likes

Goedemorgen @HansT, de ideale gelegenheid heb je al voor de helft! Je hoeft alleen maar een rubber strap van Zealande aan te schaffen en je bent klaar :sunglasses:. Uitermate Comfortabel, betaalbaar en geeft je SMPc een andere look and feel…

5 likes

Mag ik vragen welk type dit is?

Plaatje of link van het bandje?

Iets omhoog scrollen, @marnixmoed :sunglasses:

Duiker op staal of rubber punt. :sunglasses:

Deze ga ik onthouden!

2 likes

Edit: @marnixmoed… Aaan mijzelf geantwoord :joy:

2 likes

Misschien ook es Fiffer Turtle proberen?

2 likes

Ah, ik zag alleen dat ik @ had. Maar zo zie je maar weer waar fiffer onverwachts goed voor kan zijn :smile:

En ben het met je eens. Juist op vakantie naar warme oorden en sauna bezoek heb ik liever siliconen of ribben om. Trekt geen vocht op, makkelijk te drogen, makkelijk aan vast te vinden, etc.

1 like

Ik had dus de originele siliconenband om m’n SPB079j1 en kreeg huidirritatie, dus m’n Superstrap cheapo Natootje erom. Zit voortreffelijk met dit weer.

Heb nog een Hirsch Rubber(dus echt rubber/caoutchouc) te liggen, die erom, maar dat plakt en zit niet lekker.

Dus met dit weer ga ik voor stof/Nato of staal(m’n 116600), alhoewel, vorig jaar in Zuid Amerika had ik geen last van de siliconenstrap van m’n SRP777J1 Turtle.

Mvrgr
Robin

Dat is de GW-M5610R

1 like

Tja, hoort eigenlijk niet he. Maar ik ben het horloge dragen nog niet helemaal gewend. Ik vind het verzamelen en lezen over horloges leuker dan het dragen. :upside_down_face::+1:

1 like

En ik ben het niet gewend om geen horloge te dragen :smile: Ieder zo zijn eigen ding he :wink::+1:t2:

Bij voorkeur staal. Om een duiker. Al wordt staal in de echt volle zon in warme landen soms ook wel heet. Misschien maar eens een vrolijk gekleurde rubberen band proberen :sunglasses:

Ik vind de NATO bandjes en staal/goud wel lekker met dit weer.