Inkoop-actie Christopher Ward

Horloge-liefhebbers,

In een ander draadje heb ik jullie attent gemaakt op het Engelse merk “Christopher Ward”. Zij maken voor 99 pond (147 Euro) heel aardige horloges zoals de “Malvern Automatic” met ETA 2824-2 caliber:

Omdat de verzend-kosten vrij hoog zijn, 25 pond (een kwart van de prijs!), en omdat ik van een aantal andere forumleden heb gehoord dat ze geinteresseerd zijn, leek het me aardig om eens te kijken of we geen gezamelijke inkoop-actie zouden kunnen organiseren! Dat scheelt in de verzend-kosten, en wellicht kunnen we nog wat extra korting bedingen! Ik ben al in contact met Chris getreden om te kijken wat daar mogelijk is.

Graag wil ik degenen die geinteresseerd zijn en een CW-horloge zouden willen aanschaffen vragen dit in deze post kenbaar te maken! Zodra ik een indruk heb hoeveel geinteresseerden we exact hebben, kan ik met Chris kijken welke korting mogelijk is.

Meer info over de horloges van Christopher Ward:
http://www.christopherward.co.uk

[b]Eindstand deelnemers:

  1. Tony [ontvangen]
  2. Dennis [niet betaald, horloge niet verzonden]
  3. Loek [ontvangen]
  4. Highstreet [ontvangen]
  5. Bas [ontvangen]
  6. Lodewijk [ontvangen]
  7. Franky [ontvangen][/b]

Deelname aan deze inkoopactie is niet meer mogelijk, horloges zijn reeds besteld

Groet,

Highstreet

Heren,

Net een reactie van Chris ontvangen:

Men gebruikte eerst alleen DHL waardoor de kosten overzee op £25 pond kwamen, maar nu gaat men ook versturen met Royal Mail, waardoor de verzendkosten teruglopen tot £10 pond (14.89 Euro).

Verder gaf Chris aan dat men qua prijs al redelijk op de bodem zit met het ETA-caliber en de leren band (zou ik ook zeggen :-), maar afhankelijk van hoeveel wij zouden bestellen is een korting van 5 tot 10% nog wel mogelijk.

Wat denken jullie, deze laatste gegevens overwegend, is gezamenlijk inkopen nog interessant?

Meneer Frans,

Zoals reeds eerder aangegeven ik doe mee. En zal op voorhand het geld naar je overmaken. Zodat je niet met horloges blijft zitten.
Ook n deadline stellen, voor wanneer de betaling binnen moet zijn.

Denk er aan zodra de klokkies bij jouw op tafel liggen deze nog opgehaald enof verzonden moeten worden. Dat dit ook kosten met zich mee brengt. Wellicht verstandig aan te geven waar je woonplaats is.

Ik hoop dat het lukt, en dat we er op TIJD bij zijn.

Suc6,

Tony

Heren,

Ziet er goed uit. Zeker voor dat geld? Hoe kunnen ze zo goedkoop zijn?

Groet Sander

Tja, dat vraag ik me ook af! :slight_smile: Op de website staat de volgende verklaring:

“No middlemen, no retail overheads, no multi-million pound marketing campaigns, no huge mark ups.”

Dat scheelt wel natuurlijk. Verder is er op www.timezone.com een zekere Dave die het horloge aangeschaft heeft en erg enthousiast is. En omdat hij ook horloges als Rolex en JLC heeft lijkt het me dat hij wel een aardig kwaliteits-oordeel kan vellen…

Ik heb de verklaring op de website ook gelezen. Maar dan nog… Volgens mij is zelfs de rotor “gold-plated” ook dat kan er nog af. Maar goed als er goede verhalen over zijn. Ik ben wel geinteresseerd maar denk dat ik heb eerder zelf koop dan. Volg wel even de mening dan wel recenties hier op het forum…

Heren, voor mijzelf stel ik de volgende limiet in: als er minimaal 4 mensen meedoen ga ik alles regelen incl. versturing van het horloge binnen Nederland. Als het aantal onder de 4 geinteresseerden blijft dan lijkt het me beter dat iedereen die wil zelf besteld.

Ik wacht nog 2 dagen, dus donderdag 17 november 12:00 uur inventariseer ik of er genoeg interesse is…

Als je de gold-plated ETA-2824-2 los koopt bij de TimeZone toolshop kost dat daar $86 (73 Euro). Ik vind de prijs dus ook verbazend!

Voor dat geld kan ik natuurlijk ook niet achter blijfen.

Mvg Dennis.

nt

Er toch nog vast wel 2 liefhebbers te vinden voor dit horloge die mee willen doen? :wink: Ik kijk het nog even aan tot morgen 12:00, en als de limiet dan niet bereikt is ga ik 'm lekker zelf bestellen! :smiley: (zal natuurlijk wel een review doen als ik 'm binnen heb!!)

Ik heb denk ik wel intresse… maar:

Waar woon jij Highstreet? Wel handig om te weten of het ook echt kostenbesparend is.

Ik woon in de buurt van Arnhem, maar ik kan het horloge voor 6 euro versturen. En als we nu ook nog 5 tot 10 pct korting krijgen… ach, toch leuk, al is het op zo’n bescheiden bedrag natuurlijk niet schokkend…

Dan zou het dus worden:

139 (horloge met wat korting) + 6 euro = 145 euro

(Ik zet je alvast bij de geinteresseerden Robin, is nog niet definitief hoor, aan het eind vraag ik bevestiging van iedereen)

Kuch, pakket dienst TPG = €5,50

Aangetekend kost 5,75 en ik denk dat ie van de meeste die 0,25 wel mag houden voor de moeite…

Highstreet,

Ik heb wellicht interesse. IK laat het voor 6 uur weten vandaag!

Hoop dat je nog even wilt wachten met bestellen.

Alvast Bedankt,

Bas

Hoi

Doe mee

kom deze ophalen en eventueel van te voren betalen, zit toevallig deze en komende week een paar dagen in Arnhem centrum.

C5 SWT

gr
Loek

Ja hoor, ik wacht…

Sorry, ik dacht dat aangetekend 6 euro was. Maar als het 5.75 is dan maken we dat er gewoon van!

Toch goed dat je zo oplet Euc, had ik bijna de boel gigantisch opgelicht!!!

Ik doe mee!!! en zou je hem dan naar me kunnen versturen, want arnhem ligt een beetje uit de richting?

Gr. Bas