Inkoop actie monsters

[b]let op!
ik ben door persoonlijke omstandigheden even niet in staat om deze actie snel af te ronden. Er zijn nog geen reacties of aantrekkelijke aanbiedingen binnengekomen welke aansluiten bij onze wensen. In de meeste gevallen heeft de aanbieder een te hoge prijs, of simpelweg onvoldoende voorraad.

Er zal dus nog actie ondernomen moeten worden om meerdere aanbieders te benaderen. Daar heb ik op korte termijn vanwege omstandigheden zoals gezegd even geen tijd voor.

Dus, of enkele weken geduld, of iemand moet bereid zijn de actie over te nemen. De door mij genoemde kennissen in het lijstje blijven geinteresseerd en doen dus gewoon nog mee.

Wie wil hier verder mee aan de slag op korte termijn?

[/b]
Hallo allemaal, ik ben redelijk nieuw op dit forum, maar al enige tijd fanatiek meelezer. Ik ben al een tijdje net als vele anderen geinteresseerd in de Monster van Seiko. Ik wil daarom proberen een inkoopactie op poten te zetten om eens redelijk voordelig aan dit mooie uurwerkje (understatement) te komen.

Het richtbedrag waarop wordt gemikt is 110-120 euro. Daaroverheen komen natuurlijk de verzendkosten en eventuele belastingen (in geval van import). In de eerste instantie probeer ik de monsters in Nederland aan te schaffen om belasting risico’s te vermijden. Als dat lastig wordt dan kijken we over de grens.

Eerst maar eens de belangstelling peilen. Het uitgangspunt is de monster met steel bracelet. Mocht er veel belangsteling zijn voor de rubber bracelet dan hoor ik dat wel.

Black monster, steel bracelet
klaaz (ik zelf)
Arend Jan (kennis, geen forumlid)
Wilkins
Timer
Manos
Hans (Kennis)

Orange monster, steel bracelet
Harry
Roel (kennis, geen forumlid)
Harry (kennis, geen forumlid)

Monster, nog geen kleur gekozen
ruud
ralph

Nog even wat plaatjes:
De Black Monster:


De Orange Monster:

ja ik wil een black monster dat is duidelijk,alleen wil ik even weten hoe zo’n inkoop aktie precies in elkaar zit,hoe wil je dat precies doen?

Waarom nou toch weer die plaatjes, zo kan ik toch geen nee zeggen :smiley:

Voor die prijs met een stalen band doe ik ook mee, kleur maakt mij niet uit.

Ruud

Floris, er is nog niks concreets, behalve dan dat het de monsters zouden moeten worden.

In principe bestaat een inkoopactie uit het verzamelen van de belangstellenden, het zoeken van een aanbieder, en het afwikkelen van enige transacties. Daarbij is het gebruikelijk dat de deelnemers het benodigde geld overmaakt naar de centrale inkoper, deze koopt de horloges centraal in en verstuurd deze door naar de kopers. Einde inkoop actie :slight_smile:

Wat de prijs betreft, deze kan natuurlijk nog wel wat oplopen als gebruik wordt gemaakt van een nederlandse of bijvoorbeeld duitse aanbieder. Maar een bedrag rond de 110-130 euro moet haalbaar zijn denk ik. Maar laten we eerst maar even de belangstelling peilen, dan kan een ieder straks voor zichzelf bepalen of het door gaat of niet.

ik heb nog een orange monster te koop

125E

feestcommissie@home.nl

ok laten we eerst kijken hoeveel belangstelling er is.

4 tot nu toe. Als ik jou er bij kan tellen 5.

Ik verwacht vanuit mijn kennissenkring nog zeker 2. Totaal 10 moet zeker haalbaar zijn. Eens kijken wat dat aan korting oplevert.

Belangstelling is er ook van mijn kant, als het zover is hoor ik het wel.
Kleurstelling moet is nog eens over nadenken , tevens over steel/rubber.
Groeten,
Ralph

ik heb ook contact gehad met de verkoper waar abe het horloge van heeft gekocht ,ik heb gemaild wat 1 horloge inclusief verzenden me zou kosten,hij reageerde met 145 dollar,ja dat vond ik teveel en heb hem dat gemaild,nu heb ik weer mail ,wat wil ik er dan voor betalen,ik heb terug gemaild 110 dollar inc verzenden,ben benieuwd

is wel een goede verkoper,bij al zijn transactie is er nooit iets mis gegaan,bij een andere aanbieder (die weliswaar veel groter is) zijn het aantal fouten echt groot rond de 250 keer in het jaar komen din niet of stuk aan!

Denk dat 110 misschien iets teveel van het goede is.
Zeker als je er maar 1 gaat halen.

zit al niet gek veel marge meer op.

110 is idd erg scherp. Lijkt me sterk dat iemand daar een monster voor levert met stalen band. Ik heb ondertussen al enkele aanbiedingen binnen, deze aanbieders kunnen echter niet alle horloges leveren met stalen band. Ik kijk dus nog even verder.

Floris, kun je mij de naam + url geven van de door jou benaderde verkoper? Wellicht dat hij gevoeliger is voor de aankoop van meerdere exemplaren ineens.

mja ik wacht zijn reactie af,ik heb ook een ebay winkeltje met de nadruk op tje! maar winst is winst of het nou 5 euro is of een tientje er mee opschieten doe je altijd,toch?

anders moet hij maar een tegenvoorstel doen,en anders doe ik hem nog een voorstel dat ik er een ander horloge bij neem om te houden om te verkopen.

www.seiko5.nl

Grtz.Ralph

ja als het goed is is daar al iemand mee bezig ,volgens mij is abe daar al mee bezig!

www.Seiko5.nl heeft al gereageerd, en kan niks aan de prijs doen.

Ik ben wel benieuwd naar het URL adres van Floris.

ja als hij een goede prijs kan maken voor 1 horloge dan kan het ook voor 10 dalijk,effe wachten op zijn reactie.

Als jij nu gewoon de URL geeft hoef ik niet te wachten op zijn reactie :wink:

als jij nou in mijn imitatie seiko monster topic kijkt daar staat ie :stuck_out_tongue:

ik heb een aanbod binnen 125 dollar dat is omgerekend 109,25 inclusief verzenden,nu nog even kijken hoe die persoon het precies wil doen want volgens mij wil hij ebay er buiten laten,zal ik in mijn reactie meteen meedelen dat ik iemand kan die er eventueel meerdere wil afnemen?’

Hoeveel listers gaan er nou monsters kopen? Ik volg dit draadje met stijgende verbazing ;). In ieder geval succes met de actie. Mooi dat op deze manier meerdere listers ineens aan een mooi horloge komen.

Gerwin