Mooiste Isofrane-alternatief!

Vergeet Obris Morgan - was ik fan van - en Borealis - hoewel ik er daar niet eentje van heb gehad -: de allermooiste budget Isofrane-stijl rubberen band (22mm) is nu officieel die van Zelos! Prachtige details, zoals die ‘inhammen’, en de schuin afgewerkte gaten. Ontzettende aanrader!

5 likes

prachtig inderdaad, maar zit deze band ook een beetje comfortabel?

Ik gebruik zelf die van Borealis op mijn monster. Die is voor mij het meest comfortabel en zeer betaalbaar.

Ben ‘m nu op m’n Samurai aan het uitproberen. Is lekker dik en stevig, maar ook flexibel. Na een ruime testperiode van zeker een kwartier ben ik nog steeds enthousiast. :wink:

1 like

:grinning:

Zelos is 25 dollar. Moet wel nog een sluiting bij.

1 like

Ik heb er eentje van Toxic straps in 22mm, en nog eentje onderweg aangezien zij ze wel in 20mm hebben.

Daarnaast heb ik nog een zwarte en blauwe van de horlogebandenspecialist in 22mm. Deze banden zijn nèt nog wat mooier dan de Toxic band want met ribbels aan de binnenkant.

2 likes

Borealis is dezelfde kwaliteit als die van Toxic, maar niet geschikt voor de smallere pols en zowel de Toxic als die van De Horlogebandenspecialist zijn dat wel

die tijd moet ruim voldoende zijn…

:rolling_eyes:

Hoppetee, 20mm Toxic Rubber Isofrane-a-like band is binnen, eur. 34,08 inclusief verzenden en ook nog eens even eur. 18,32 btw en inklaringskosten erop, duur bandje!

1 like

Ben benieuwd naar je ervaring ermee.

De ervaringen met zijn 22mm broertje in dezelfde kleur zijn goed. Prima kwaliteit natuurrubber zonder echt een luchtje. Die van De Horlogebandenspecialist zijn overigens nòg iets mooier maar die hebben vooralsnog geen 20mm variant.
Deze gaat als het weer wat zonniger en warmer weer wordt op mijn Squale in plaats van de lederen band.

1 like

Ik heb er een van isofrane zelf besteld. Die blijven voor mij toch het beste.

2 likes

Welke van de Isofrane-alternatieven hebben eigenlijk wél een vanilleluchtje?
Ik zoek nog een minder dikke vervanger voor mijn Bonetto die ik eigenlijk wel lekker vond ruiken!

Ja tuurlijk, wat een moeilijk gedoe voor die paar extra centen. Gewoon een echte Isofrane kopen en je bent er jaren af. Uiteindelijk niet eens duurder, omdat hij langer meegaat, is comfortabeler, en het maakt je horloge stukken mooier.
:+1:t2::+1:t2:

1 like

Ja nja, ik heb ze van Obris morgan gehad en van Borealis heb ik er nog twee. Prima bandjes maar ze hebben beide iets wat mij irriteerd. De Borealis draagt erg fijn, echter heb ik steeds dat een van de twee keepers steeds losraakt en verschuift. Bij de Isofrane heb ik dat gezeik niet. :laughing:

Heb nu een zwarte besteld met een zwarte buckle.

1 like