NA: TAG Heuer Monaco Heuer 02

Goedemiddag allemaal,

Gisteren was ik in het altijd gezellige Breda, waar ik een kopje koffie heb gedronken met @MannetjeMar. De opzet was het vrijblijvend passen van zijn Seiko Marinemaster, om te zien of het wat voor mij zou zijn. Ondanks dat ik de Seiko heel mooi afgewerkt vond, had ik er direct al niet de “klik” mee. Desondanks, zoals dat meestal gaat bij ons horlogeliefhebbers, raakten we aan de praat over de hobby. :smile: :blush:

Na een tijdje met elkaar gesproken te hebben, stelde @MannetjeMar voor om even te gaan kijken bij (House of) Pertijs, aangezien dat vlakbij was. Aldaar werden we netjes en geduldig geholpen door @Brexit. :+1:

Om een lang verhaal kort te maken: na het passen van een aantal horloges samen met @MannetjeMar ben ik bij het om doen op slag verliefd geworden op de nieuwe Monaco met het in-house uurwerk Heuer 02. Ik had meteen die “wauw-factor”! :heart_eyes: Ik wist dat hij niet uit m’n hoofd zou gaan totdat ik hem zou kopen. Dus ja, hier is hij!

Ik ben er ontzettend blij mee! :smile: Dank voor het lezen en kijken! :blush:

83 likes

Mooie Monaco! En leuk hoe het tot stand is gekomen. Wel iets heeeel anders dan waarvoor je de deur in eerste instantie uit ging :slight_smile:

2 likes

Gefeliciteerd! Ik heb de andere versie die iets meer retro is, de vorm van de kast is de eerste 2 dagen even wennen maar daarna weer je niet beter en is het echt iedere dag genieten :sunglasses:

4 likes

Congrats, veel draagplezier :+1:

1 like

Leuk z’n Monaco, veel plezier! :+1:

1 like

Wat een toper geniet er van :+1::+1::+1:

1 like

Klassieker, erg mooi! Gefeliciteerd met deze spontane aanwinst!

1 like

Gefeliciteerd, heel gaaf!
Geniet er van!

1 like

Mooie uitvoering, lekkere plaat! Veel draagplezier. :ok_hand:

1 like

Prachtig mooi! Wel een dikkerd hoor zo op jouw pols!
Veel plezier ermee!

1 like

Een Monaco is altijd lekker dik! En zoals je weet, foto’s vertekenen. Mijn pols is 17,5 cm, de Monaco 39 bij 39 mm. Ik hoef er eigenlijk helemaal niet aan te wennen, hij zat gelijk goed! :smile: :+1:

2 likes

Hij is echt prachtig. Ik zou er ook graag eentje dragen. Maar tja, kan de centjes maar één keer uitgeven he? Ik gun je er veel shine tijd mee! Ook komende zomer ermee knallen dus!

1 like

Hier is een wrist shot van meer afstand:

13 likes

Ja! Ik zie het. De andere foto vertekend het beeld idd. Staat je super! :heart_eyes:

2 likes

Heel cool! Maar dan ook echt heel cool. :star_struck:

1 like

Gefeliciteerd met een pracht van een aanwinst!

1 like

Mooi hoor, veel draagplezier👌🏾

1 like

Super gaaf! Genieten zo’n horloge om je pols :+1:

1 like

Past idd prima! Wel leuk om te zien hoe ontzettend anders deze is tov mijne. Deze is veel feller qua kleur.

1 like

Hey @Jurtz :smiley: Ja was een geslaagde zaterdag al zeg ik het zelf… dit ondanks dat ik zelf niets gekocht heb! Maar mijn vuurtje is aangewakkerd door die prachtige Panerai Submersible :sunglasses:

De foto’s van de Monaco zijn prachtig… op elke foto is er een andere prachtige wijzerplaat te zien 🟦

En voor alle andere leden hier… Pertijs in Breda is een echt hele mooie en laagdrempelige zaak waar het net even anders is als bij een “standaard” juwelier… als je dus een keer in de buurt bent… zeker even een bezoekje doen :face_with_monocle:

Misschien nog leuk de mensen hier te verwennen met een foto van die adhd rotor @Jurtz :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 likes