Nieuwe Omega Seamaster 300

Man man wat komt er een mooie Seamaster aan. :heart_eyes:

35 likes

Die in brons wil ik wel een keertje in het echt zien, maar dat klinkt als een uitstekend idee. :+1:

Ik vind het nu al een rukartikel, brons is geen edelmetaal. De blauwe SM300 is wel tof.

2 likes

Het is een eigen legering met koper, goud zilver en palladium, dus niet zomaar traditioneel brons.

1 like

en maar 11.500 euro.

1 like

Vind het jammer van de gekleurde lume. Zoals elk jaar begin ik bij de eerste zonnestralen te dromen van een zomers (lees: kleurig) horloge. En dan denk je: bb58, maar die snowflake wijzers zijn misschien net niet dat. SMP300m, maar die golfjes en die skeleton wijzers zijn ook niet echt wat ik zoek.

Zag ik deze ochtend de nieuwe SM300. Maar dan die lume, is het ook net niet. Op de blauwe variant, wel te verstaan. Op de zwarte vind ik het prima.

Verder een mooi horloge, zeker de sandwich dial.

1 like

Oke, never mind.

1 like

:joy: :rofl: :joy:

Die blauwe is wel gaaf zeg. Ik heb de ‘ouwe’ gehad, maar vind de nieuwe er nog wel een stukje verfijnder uitzien. :ok_hand: Dat bronsgoudzilver hoeft van mij niet zo.

4 likes

Dit is Omega’s onderbouwing

BRONZE GOLD
Bronze Gold was specifically developed to produce a pleasing aesthetic and hue, while also offering a bronze alloy that could be worn with direct contact on the skin, thanks to its distinctive composition. This one-of-a-kind alloy is enriched with noble elements such as 37.5% gold, hallmarked as 9K, as well as palladium and silver, to create a unique colour which sits exactly between the brand’s 18K MoonshineTM gold and 18K SednaTM gold. As well as featuring a soft pink hue, during wear it offers incomparable corrosion resistance without verdigris-oxidation, and will therefore age slowly and retain its natural and beautiful patina over a longer period of time. For fans of bronze watches and innovative materials, this is great news!

1 like

Ik vind het een prachtig horloge, maar wel een behoorlijk aan de prijs…

Een oud collega zei altijd : beter te duur dan niet te koop. :face_with_monocle:

3 likes

Nee joh, ze hebben op vrijdagmiddag de werkvloer aangeveegd, en dat samengesmolten.

2 likes

Het lijkt mij eerlijk gezegd wel een interessant materiaal, zou vooral de kleur wel eens in het echt willen zien al is het horloge zelf ver buiten mijn budget geprijsd.

Toch wel heel erg fraai!

3 likes

Vind dat brons goud wel mooi, heb niet zoveel met ‘patina’ op bronzen horloges, maar als deze zo blijft denk ik precies goed. Maar die prijs…

Dan maar een ‘gewone’ 300, misschien het volgende project als de speedy binnen is.

Gewoon echt heul heul mooi. :heart_eyes:

Erg mooi. Ook fijn dat het horloge iets minder dik geworden is. Dat vond ik namelijk een minpuntje van de vorige generatie. Die nieuwe band waarbij de center links geborsteld zijn i.p.v. andersom zou ik in het echt willen zien. Op de foto’s vind ik het geslaagd.

Ook fijn dat de blauwe nu gewoon in staal verkrijgbaar is. Was eerst alleen in titanium en witgoud of platina ofzo geloof ik.

Denk dat ik deze tegen de zomer maar eens ga bekijken ergens!

Vind hem erg mooi, heb de vorige weggedaan omdat ik hem toch iets te lomp vond. Denk dat deze beter uit de verf komt. Hopelijk met circa dezelfde discount verkrijgbaar als die vorige over een paar maanden en dan wil ik hem wel

De linker zonder fauxtina zou top zijn