Rolexander

Vandaag een horloge verkocht aan @Rolexander
Zeer prettig contact per mail en daarna whatsapp gehad.
Het horloge is onder het genot van een bakkie cappuccino bekeken en gekocht. Daarna ook nog even gepraat over onze horloge hobby.
Heel veel draagplezier :+1:t2:

Paar weken geleden een horloge verkocht aan @Rolexander. “Ik ga eerst even drie weken op vakantie!” … oké, we houden contact. :sunglasses: vanmiddag de kennismaking en de overdracht, in een bruin café onder het genot van van een paar glaasjes ‘prik’ ahum… ûh :beers:.

Ik heb het al eens eerder geschreven, dit is wat HF zo leuk maakt: Dat je kennis maakt met gelijkgestemde horlogenerds en er fijn een biertje en kletspraatje mee kan doen, dat je ook nog eens zorgenloos je geld kan overmaken en met goed vertrouwen een zaak kan doen. Ik vind het fijn. Ook deze keer ging alles smetteloos, top!

Hans, ik wens je veel plezier met je nieuwe aanwinst :ok_hand:

1 like

Jij ook bedankt !
Kan er niets aan toevoegen :wink:
Fijne feestdagen en succes met de hunt.

1 like

Altijd extra fijn om te weten dat een horloge in goede handen terecht komt, zoals nu met de Seiko Big Boss die ik aan Hans heb verkocht. Fijn zaken doen zo!

Afgelopen week een deal met Hans aka @Rolexander gehad.
Na een prettige berichtenwisseling was het financiële gedeelte vlot door Hans geregeld.
Het pakketje plofte al snel op de mat en de deal was rond :slight_smile:

Bedankt Hans, graag tot een volgende keer!

Zag de gezocht ad van @Rolexander en voor we het wisten was er een leuke deal. Mijn 3-eenheid werd een 2-eenheid en de 2-eenheid van Rolexander werd een 3-eenheid. Snel het financiële plaatje rond gemaakt en voor Rolexander het wist lag de Big Boss white version te blinken op de deurmat. Goed zaken doen met Hans alias @Rolexander! Aanrader :+1:t2:

1 like

Horloge verkocht aan @Rolexander. Erg vriendelijke kerel. Zeer prettig om zaken mee te doen. Wellicht tot de volgende keer!