Roomtu

Een SARB035 van ROOMTU overgenomen, fijne communicatie vooraf en een prettig gesprek bij de overdracht!

Aanrader :tada:

1 like

Een 18k Rolex buckle verkocht aan @ROOMTU, fijne communicatie, snelle deal en dito betaling.

Geniet ervan kerel :+1:

1 like

Een hele fijne ervaring met @ROOMTU
Respectvolle manier van onderhandelingen (115 berichten over en weer) met begrip voor ieder zijn perspectief. Elkaar in het midden ontmoet qua afstand en allebei blij naar huis!
Het was aangenaam Oscar, bedankt!

1 like

Een goede ervaring met @ROOMTU

Nadat ik in een topic terloops had laten vallen dat ik wel eens een Tudor Ranger zou willen hebben zijn we met elkaar in contact gekomen.
Goede communicatie, en prettig en snel zaken kunnen doen.

1 like

Een prettige deal gedaan met @ROOMTU , met een vlotte communicatie en afhandeling. Bedankt !

1 like

Ik heb twee setjes Rolex doosjes/boekjes mogen verkopen aan @ROOMTU Snelle communicatie en de afspraken zijn netjes nagekomen. Prettig gesprek :slight_smile:

1 like

Vandaag een mooie Rolex overgenomen van @ROOMTU. alles was zoals we hadden afgesproken, en ook nog een leuk gesprek gehad. Ik ben hartstikke blij :smiling_face_with_three_hearts:

1 like

Ik heb van @ROOMTU een horloge mogen overnemen. Nadat we met prettige communicatie het eens waren gekomen hebben wij neutraal ergens afgesproken voor de overdracht. Alles :100: % in orde en na een leuk gesprek beiden tevreden richting huis. Voor herhaling vatbaar, Dank !

1 like

Mooie Grand Seiko overgenomen van @ROOMTU , keurige vlotte communicatie en snelle bom-proof verzending. Een aanrader binnen het forum wat mij betreft :+1:

1 like

Horloge geruild met @ROOMTU, leuke deal gemaakt en precies hoe we het hadden afgesproken. Ondanks het leeftijdsverschil van zo’n 36 jaar erg leuke gesprekken gehad over van alles en nog wat.
Bedankt @ROOMTU voor de leuke deal en ervaring!

1 like

Bedankt @ROOMTU voor de mooie deal en de fijne ontmoeting, en hopelijk tot ziens voor de volgende ruil

1 like

Mooi horloge overgenomen van @Roomtu. Goede deal gemaakt en het horloge was dan ook zoals omschreven. De communicatie was vlot en gemakkelijk afspraken gemaakt. Hele gezellige ontmoeting gehad waar we ruim de tijd hebben genomen. Voor herhaling vatbaar, bedankt Oscar! :sunglasses: :+1:

1 like

Op oudejaarsdag een heel mooi horloge verkocht aan ROOMTU. Het was een gezellige ontmoeting, snelle deal en nette afhandeling.

Hoe bevalt het horloge Oscar? Veel plezier er van!

1 like

Gisteren een horloge aan Oscar verkocht. Alles netjes op tijd en volgens afspraak oftewel een prima ervaring en voor herhaling vatbaar :+1:

1 like