Tudor only!

12 likes

Vinden jullie deze loupe 200 euro waard,? Kwaliteit is erg mooi. Hout en aluminium zijn de gebruikte materialen.

5 likes

Hangt er vanaf of je het veel gebruikt en waarvoor. Ik zou er nog geen 2 tientjes aan uitgeven, want voor mij is het een overbodig ding.

3 likes

Schlag zu, Rocky :sunglasses:

Weekaanbieding…
http://link.marktplaats.nl/m1305344115?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons

1 like

Opvallend dat Tudor geen uitspraken doet over het service interval in het boekje. Je zou 5 jaar verwchten, of wat optimistischer gedacht 5 á 7 jaar.
Each TUDOR watch is a complex precision
mechanism and, as such, requires periodic servicing and
maintenance to guarantee optimum performance. Expert
TUDOR servicing can be carried out via any of the Official
Jewelers and Service Centers in the extensive ROLEX or
TUDOR service network. Visit TUDORWATCH.COM to view
the list of Official TUDOR Jewelers and Service Centers in
your area.

Ik kan hem je alleen maar aanbevelen:
https://img.horlogeforum.nl/uploads/db9961/original/4X/4/3/d/43d54eef664e64c2399c0dc4e997d9fa749d79b7.jpg

https://www.horlogeforum.nl/uploads/db9961/optimized/4X/2/3/7/23784771efe9ff97c10ebe6179faa4e760bb3555_1_500x500.jpg

https://img.horlogeforum.nl/uploads/db9961/original/4X/3/c/7/3c754800de222ee352f05271f284bd68be9d9394.jpg

12 likes

Daar ben ik ook heel benieuwd naar

Sinds kort ben ik op de hoogte van de Black Bay fifty eight… Ik moet het nog in het echt zien (voor het eerst voor het publiek te zien op Baselworld 2018) maar ik ben redelijk verkocht. Hoe heb ik deze kunnen missen :sweat_smile:.

Wat mij altijd aantrok in de Black Bay is dat hij iets speelser en meer vintage geïnspireerd is dan bijvoorbeeld een submariner. Dat is waardoor ik hem aanvankelijk kocht. Hij miste echter de ‘sleekness’ van de echte vintage duikers.

Maar de Black Bay Fifty Eight doet in mijn ogen alles goed. De nieuwe afmetingen (39mm diameter, 11,9mm hoogte) versterken het vintage gevoel en maken het horloge iets meer understated. Net even wat cooler. Het horloge ziet er uit alsof het is gestript tot de essentie van wat de Black Bay zo mooi maakt.

Foto van monochrome watches

Ik ben er echt weg van en ben benieuwd wat andere Tudor liefhebbers er van vinden.

8 likes

Gestript tot de essentie en dan van die frutselkettinkjes erbij proppen :rofl:

5 likes

Eens. Dat stoorde mij ook. Betere foto (van hodinkee, waar de auteur de kettinkjes van zijn dochter achterwege heeft gelaten)

8 likes

Als die tot de essentie gestript is, dan hadden ze die pseudo gerivetteerde band mogen laten vallen, vind ik.

3 likes

14 likes

Dat vind ik dan persoonlijk weer een mooi detail !

1 like

Dat is exact de reden dat ik ‘m direct besteld heb toen ik kon :blush: de BB is altijd al de perfecte retro duiker voor mij, maar gewoon te groot en dik in de 41mm uitvoering. Ik heb 2 jaar geleden in de plaats dan maar de Oris 65 gekocht.

Tot Baselworld met de 58 kwam dan was ik direct verkocht :smiley: de gouden toetsen en de rivets op de band vind ik subtiel genoeg om zeker niet te storen. Bij de 65 vond ik het ook al mooi.

2 likes

Fantastisch! Het zou mij zeer verbazen als dit niet een heel succesvol model wordt. Ik ben benieuwd of Tudor verschillende versies hiervan gaat uitbrengen. Tegelijkertijd zou het voor mij niet nodig zijn. Niet iedereen is weg van het ‘gilt’ en donker goud. Ik echter wel. Ik ben zelfs stiekem een fan van de uurwijzer die velen echt tegen staat :sunglasses:

Ik ga hem nog niet bestellen want ik wil hem graag een keer in het echt zien. Alle andere wensen en aankopen zijn echter ‘on hold’ tot ik dit horloge heb gezien. Voor mij is dit een fors bedrag. Dus als ik dit horloge aanschaf ben ik wel weer een tijdje klaar :sweat_smile:

Ik hoop juist dat ze de rode variant ook nog gaan uitbrengen! Al zou ik het ook weer een naai actie vinden voor degene die nu toch de BBR :rose: 41mm hebben gekocht, omdat ze het horloge als geheel wel mooi vinden. Ik wil de 58 eerst qua maat zien… Heb 19cm pols…

Hehoi. Ik ben sinds vandaag in het bezit van een gloednieuwe Tudor gmt op NATO en een pelagos. Eentje moet het schip verlaten en gezien de grote an mijn pols zal het de prachtige gmt zijn. Als ik thuis ben ga ik hem netjes op het blauwe gedeelte gooien. Maar mocht je als tudorliefhebber interesse hebben (complete set, nieuw gekocht bij Ad) stuur me een berichtje. Geen straf om hem te houden trouwens. Prachtig ding!

1 like

Fraaie set hoor, die beide Tudors!

Qua grootte ontlopen ze elkaar niet zo heel veel (ben op vakantie met oa de Pelagos MT5612 en de BB).

Benieuwd voor welk bedrag je de GMT in het blauwe gedeelte zet omdat ik je aankoopavontuur in Italië heb gevolgd…

Groet! Otto

1 like

Klopt! Gewoon listprice, en wellicht nog iets eronder. Ik hoef er niet op binnen te lopen. Op horlogeforum dan hè, marktplaats zet ik m wat hoger. Met andere woorden voor 3350-3400 mag je hem meenemen:)

1 like

Je bent hem vast zo kwijt :wink:, zo niet hier dan wel op MP. Zelf ben ik er niet voor in de markt :sunglasses:.
Goeie vakantie nog met mooie juweliers/horlogerie ervaringen!

Otto

1 like