Tudor only!

8 likes

Dat wel, maar zwarte horloges dragen doorgaans wat kleiner. Ik vind het wel geslaagd. Krijg er wat Speedmaster DSOTM gevoel bij.

1 like

Ik speel zelf Rugby dus ik laat mij graag voor de gek houden door die marketing klets met All Blacks (hete blijft maar komen op Tudor’s Instagram :upside_down_face: ) , en ik moet ook zeggen dat ik het wel een coole uitgave vind.
Maar toch het PVD staat mij toch altijd tegen, en dan vind ik de normale chrono toch eigenlijk nog wel cooler


6 likes

Heel erg gaaf deze!

1 like

Ik vind 'm echt jummie jummie.

Onbereikbaar?

Kost ie?

1 like

Iemand hier die al problemen heeft ondervonden met de datumaanduiding van zijn Black Bay GMT?!

Chrono is grijs flink goedkoper vrijwel nieuw.

Jammer dat het een lompe grote case is, vind de GMT ook veel te hoog.

5600 euro vs de reguliere chrono 4820 list.

2 likes

Nou, goed, prijs valt ‘redelijk’ mee, €5.600. Bij ons was hij vandaag meteen verkocht dacht ik, dus ik denk dat er wel redelijke premiums voor betaald gaan worden.

3 likes

11 likes

Ik had direct na de Fratello review al een offerte opgevraagd bij een grote grijze partij en die kan 1 a 2 stuks leveren voor 6400,- Had eigenlijk gehoopt dat het meer rond list prijs zou zitten. Uit principe haak ik dan al bijna meteen af merk ik. Nog geen contact gehad met S&C of andere grote reguliere partij om eerlijk te zijn. Heb wel interesse in dit exemplaar, maar meer uit persoonlijke associatie die ik met Nieuw Zeeland heb, niet met rugby :wink:

1 like

morgen krijgen we een klant die komt kijken naar het horloge. Eventueel, mochten er geen eerdere gedadigden zijn, kan ik je een berichtje sturen. Gewoon voor de normale list prijs :slight_smile:

5 likes

Graag :slight_smile: Ben woensdag ook weer terug in NL en daarna een paar dagen vrij. Dus ook tijd voor een “excursie” :wink:

1 like

Blijft een mooie verschijning die BB N(oir)

5 likes

Absoluut!! Ik vind hem mooier zonder de rivet band

Tudor brothers :heart_eyes:
Toch best nog verschillende horloges mijns inziens.

6 likes

Ik draag mijn Pelagos gewoon bij een pak.
In de moderne tijd kan dat echt wel :grinning: Of je nou een Sub of een Pelagos om hebt bij een pak. Imo geen verschil, duiker blijft een duiker.

2 likes

BB32

4 likes

Ja dat klopt. De een is de moderne versie van de sub en de andere is de vintage versie van de sub

Ja klopt. De Pelagos is meer toolwatch met zijn titanium en ongepolijste kast. De Black Bay is meer flashy en minder tool. :sunglasses:

1 like